Bilde av The Peninsula All-Suite Hotel, Sør-Afrika
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
The Peninsula All-Suite Hotel
Sør-Afrika


Til salgs: Tilbud per uke *
Feriested: The Peninsula All-Suite Hotel
Land: Sør-Afrika
Uke: 43 - 44
Sesong: Rød
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
313 Beach Road, PO Box 768, Sea Point, Cape Town 8060, Sør-Afrika

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

På Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av Timeshare på The Peninsula All-Suite Hotel Til konkurransedyktige priser. Vi har også mange uker med Timeshare for salg i Sør-Afrika. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet som er funnet på denne siden, eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, vaskerom, restaurant, svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Ridning (19.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Squash (2.0 miles), Vannski (I nærheten)
Flyplass
Cape Town / DF Malan - (14 miles - 22 km)

Sjekk inn / ut
FredagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

604 har en stor havutsikt balkong som er den fulle bredden av leiligheten; Balkongen er innredet med, og har god plass til to solsenger / senger pluss et bord og 4 stoler. Når vi bodde på halvøya i oktober / november 2017 var vi veldig hyggelig overrasket over å finne at hotellet kjørte en daglig skyttelbussen som var veldig behagelig, luftkondisjonerte og tok gjester til og fra V & A Waterfront shopping / servering / underholdning / marina kompleks, Table Mountain kabelbanestasjon og Camps Bay Beach. Skyttelbuss måtte bookes 24 timer på forhånd, men slipp av og plukke opp var gratis. Det er massevis av butikker, restauranter, frokostbarer og kaffebarer, pluss et par supermarkeder og banker en kort spasertur fra hotellet. Vi brukte Hotel shuttle buss og Uber drosjer å komme seg rundt. Lokalbussen stopper utenfor hotellet, inkludert den åpne turistbussen.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 440 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.