Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Sunset View, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Diamond Resorts Brøk Eierskap Sunset View
Tenerife


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Diamond Resorts Brutto Eierskap Sunset View
Land: Tenerife
Total fraksjon: 1 (lik tilsvarende antall uker)
Fraksjon Poeng: 8000
Sesong: Flytende tid
Størrelse: 1 Soverom
Type: Leilighet

Gjør en forespørsel
Calle San Blas, Golf de Sur, San Miguel De Abona, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Det siste ferieeiendomsproduktet er absolutt dollar tradisjon! Fraksjonalt eierskap er en ny måte å eie ferie på (timeshare). Hvert år vil du bli tildelt et sett antall brøkpunkter som du kan bruke hvor som helst du vil ha i selskapets portefølje. I stedet for den samme feriestedet hvert år, prøv alle å finne din favoritt. Slike fleksibilitet var tidligere uhørt, med mindre bruk av utvekslingsselskaper. Når eiendomsretten avhenger av eiendommen, blir eiendommen solgt, og du vil være blant de som får sin kutt. Å eie med Diamond Resorts betyr at fraksjonene dine kan brukes på mange av deres portaler. Dette feriestedet er bare en av dem!

Det er ingen bedre adresse enn Diamond Resorts Fractional ved Sunset View for den erfarne ferierende som ønsker å være midt i all action på Tenerife, Spania. EN Fraksjonert eierskap I denne tierede innkvarteringen betyr maurisk tema innkvartering enkel tilgang til stranden med sjarmerende solskinn og naturskjønn utsikt over Atlanterhavet og Grand Mount Teide. Omgitt av endeløse utendørs- og vannsportaktiviteter, magnetiske butikker, historiske steder og fargerikt uteliv, er dette sjøfartsstedet utenfor kysten av Afrika definitivt der du vil være.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 224 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.