Bilde av Pestana Grand Hotel, Madeira
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Pestana Grand Hotel
Madeira


Til salgs: £ 3,500 *
Feriested: Pestana Grand Hotel
Land: Madeira
Uke: 23
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Pestana Grand Hotel, Ponta da Cruz, Apartado 1, Funchal, 9000-103 Funchal, Madeira, Portugal

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Pestana Grand Hotel ligger sør i Funchal, Madeira, og har fordelene av et mildt middelhavsklima hele året - inkludert havtemperaturer fra 18C gjennom vår og temperatur mellom 24C og 26C i løpet av sommeren. Dette gjør regionen et flott sted å eie timeshare.

Regionen Madeira er kjent for sin vin, god mat, rik historie, kultur og det vakre landskapet. Øya er også populær for sine utendørsaktiviteter som fotturer, golf og dykking på grunn av den brede verity av arter med flere dykkerskoler tilgjengelig i lokalområdet.

Pestana Grand Hotel selv tilbyr et vennlig og innbydende miljø med fantastisk utsikt over havet og høye klippene i Cabo Girao. Som en av de siste gjenværende havnefrontene langs kysten av Funchal, er det en ekte skatt. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere mener dette feriestedet gir et godt valg, da det tilbyr et bredt spekter av funksjoner: et nydelig fullservice helse spa med innendørsbasseng, omfattende utvalg av restauranter, barer og det største bassenget på øya. Det er også et bredt spekter av lokale restauranter pluss to supermarkeder i nærheten.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Deler / Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Frisør, Helseklubb, Liveunderholdning, Restaurant, Badstue, Snackbar, Spa, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk utstyr (I nærheten), Squash (1.0 miles), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Funchal / Santa Catarina - (16 miles - 25 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) mandagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

1 soverom deluxe penthouse leilighet sover 4. Øvre etasje (6th), i eksakt senter med havutsikt og dobbel balkong. En-suite soverom + separat bad. Stue, fullt utstyrt kjøkken og spisestue. 2 sett med patio dører fra stue og soverom gir tilgang til dobbel balkong. Uke 23 er i fyrverkeri måned.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 2168 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.