Bilde av Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Jardines del Sol, Lanzarote
Klikk på bildet for å forstørre

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Diamond Resorts Brøk Eierskap Jardines del Sol
Lanzarote


Til salgs: £ 11,000 *
Feriested: Diamond Resorts Brutto Eierskap Jardines del Sol
Land: Lanzarote
Total fraksjon: 3 (lik tilsvarende antall uker)
Fraksjon Poeng: 21000
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom
Type: Leilighet

Gjør en forespørsel
Urb. Montana Roja, Calle Francia, 1, Playa Blanca, 35580, Lanzarote, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Det siste ferieeiendomsproduktet er absolutt dollar tradisjon! Fraksjonalt eierskap er en ny måte å eie ferie på (timeshare). Hvert år vil du bli tildelt et sett antall brøkpunkter som du kan bruke hvor som helst du vil ha i selskapets portefølje. I stedet for den samme feriestedet hvert år, prøv alle å finne din favoritt. Slike fleksibilitet var tidligere uhørt, med mindre bruk av utvekslingsselskaper. Når eiendomsretten avhenger av eiendommen, blir eiendommen solgt, og du vil være blant de som får sin kutt. Å eie med Diamond Resorts betyr at fraksjonene dine kan brukes på mange av deres portaler. Dette feriestedet er bare en av dem!

En sann juvel i selskapets portefølje, Diamond Resorts på Jardines Del Sol tilbyr Fraksjonert eierskap Det er et snitt over. Et sofistikert feriested i det like sofistikerte Playa Blanca-området i Lanzarote, Spania, Vil du bli behandlet til året rundt solskinn og fengende utsikt rett fra din balkong eller terrasse. På Reise og fritid Gruppe Vi hører alltid fra klienter som raver om stabstjenesten, og hvordan de ser ut til å ta en virkelig stolthet i sitt arbeid - dette viser i den immaculately holdt innkvartering og eksteriør. Hvis du søker ro, har feriestedet en rolig og intim atmosfære, med hager og begrunnelse klare til å omslutte deg med uberørt komfort.

Utforsk denne fantastiske vulkaniske øya på din fritid, enten ved å leie bil eller ved hjelp av de forskjellige raske og pålitelige kollektivtransportalternativene. Oppdag bortgjemte bukter og bukter hvor du kan slappe av mens du er beskyttet mot de sterkere vindene som ruller inn i det asurblå havet. Din upåklagelig møblert leilighet eller villa vil forlate deg som ønsker ingenting - alt er til stede for å gjøre oppholdet ditt et ekte hjem hjemmefra. For din neste ferie investering, vurdere Fraksjonert eierskap Med Diamond Resorts på Jardines Del Sol.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR, TV
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Underholdning: Live, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng: Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere
Nærliggende fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Sykkelstier, Båt Marina / Lansering, Treningsrom: Utstyrt, Fiske, Seiling / Utleie, Dykking, Tennis
Flyplass
Arrecife / ACE 25 Miles

Sjekk inn / ut
TorsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 478 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.