Bilde av Accor Vacation Club, Points
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Accor Vacation Club


Til salgs: £ 6,000 *
Klubb: Accor Vacation Club
Type: Poeng
Poeng: 4000

Gjør en forespørsel
Nivå 2, 14 Edgewater Court, Robina, QLD 4226, Australia

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Accor Vacation Club er mer enn gjennomsnittlig poengbasert timeshare ferie og ferie program - over alt, gir det deg muligheten til å berøre uendelig. I sin fornuftige forstand er reisen enestående for alltid. Uansett hvor mange steder du ser, land du flyr til, og destinasjoner du oppdager, vil det alltid være noe igjen og nytt for å overraske deg. Det går bare igjen og igjen. Med disse uendelige mulighetene er den beste gaven du kan gi deg selv og dine kjære muligheten til å prøve og oppleve så mye av verden som du kan til en rimelig pris.

For den rastløse veienavhengige, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler et medlemskap med Accor Vacation Club. Det er fullstendig trøstende å vite at du er koblet til et bredt spekter av hoteller og steder over 16 land, spesielt i de fantastiske områdene Australia, New Zealand og Indonesia. Nå handler det hele om å planlegge helligdager i høyest vurderte overnattingssteder hvor som helst du ønsker. Den beste delen er det koster bare en brøkdel av å opprettholde et feriehus. Bare bestill med Premiere-poengene dine og nyt topp fleksibilitet, service og alternativer som gir deg nærmere oppfyllelsen av din wanderlust.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 448 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.