Bilde av Heritage Resorts - Marbesa Club, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Heritage Resorts - Marbesa Club
Spania


Til salgs: £ 7,500 *
Feriested: Heritage Resorts - Marbesa Club
Land: Spania
Uke: 1 Flytende
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Urbanizacion Marbesa, Carretera de Cadiz Kilometro 192.8, Marbella 29600, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Innenfor bare miles av verdensberømte Marbella, Spania, finner du det rolige og fredelige timeshare feriestedet Marbesa Club. Sjarmerende og enkelt, men sprø med flotte fasiliteter og lokale fasiliteter, tilbyr dette feriestedet det perfekte ekteskapet med avslapning og spenning. Beachfront restauranter, barer og kasinoer ligger i nærheten, og tilbyr deg mange muligheter for hvor du vil tilbringe kveldene dine, selv om du kanskje finner at solnedgangen fra din romslig størrelse er mer stil. Servering inn eller ut, det er alltid muligheter for å passe dine preferanser, og alle villaer og leiligheter er fullt utstyrte hvis du er noen som elsker å vise kjærligheten på kjøkkenet mens du er borte.

Alle medlemmer har full tilgang til feriestedets Playa Real strandklubbhus. Dette inkluderer basseng, badstue, treningsrom og boblebad, samt spisesteder og spisesteder. Dette timeshare Resort tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter som passer dine behov, fra leiligheter for par og små familier til villaer som er store nok til å huse familie og venner. Du kan til og med dra nytte av romservice hvis du virkelig vil føle at du er i fanget av luksus! Uansett hva du trenger, Reise og fritid Gruppe mener at Marbesa Club kan oppfylle dem alle.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
-
Resort Fasiliteter
Svømmebasseng, Spa, Spa: Massasje, Onsite - Svømmebasseng - Barn: Ja, Bilutleie, Vaskeritjenester, Utleie av film
Nærliggende fasiliteter
Idrettsbaner / -steder (i nærheten), Boblebad / boblebad (i nærheten), minibank / bankboks (i nærheten), nattklubb (1.0 mi), medisinsk anlegg (i nærheten)
Flyplass
Malaga - 45kms

Sjekk inn / ut
Fredag ​​LørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 532 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.