Bilde av Q Hotels & Resorts Belton Woods, England
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
Q Hoteller og Resorts Belton Woods
England


Til salgs: £ 1,000 *
Feriested: Q Hotels & Resorts Belton Woods
Land: England
Uke: 09
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Belton Woods, Belton, I nærheten av Grantham, Lincolnshire, NG32 2LN, England

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Funnet blant 475 dekar av rolige Lincolnshire skog; Et historisk fylke i øst for England. Belton Woods kan bli funnet bare fire minutters kjøretur fra National Trust-nettstedet Belton House, et klassisk engelsk landsted som sitter blant hollandske hager, 1300 acre deer park med restauranter, innendørs lekeområde og lekeplass for opplevelser.

Belton Woods ' timeshare Kommer i en rekke luksus lodges bestående av 2 soverom semi-frittliggende lodges og 3 soverom frittliggende lodges. Hytterne er fulle av karakter med nøye utvalgte tepper og møblering kombinert med sine vakre omgivelser som gir en virkelig fantastisk opplevelse. Fasiliteter inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, lydanlegg, privat badstue, marmor-bad, ferskt sengetøy og gratis Wi-Fi blant andre.

Reise og fritid Gruppe Mener Belton Woods er en av QLodges mer familievennlige feriestedene som tilbyr en rekke familieaktiviteter som gir gode nyheter for timeshare eiere. Dette inkluderer minigolf, tennis, fotballbane og tre naturstier. Anlegget er også hjemsted for en PGA Championship-godkjent golfbane, toppmoderne treningsstudio, oppvarmet basseng, skjønnhetssalong og massasjerom. Det er også Høyokta aktiviteter Tilgjengelig på Belton Woods inkludert quad biking, off road kjøring, bueskyting, terrengsykling og duer skyting.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Vakkert beliggende som en av de høyeste hyttene ved Belton Woods, har No 15 utsikt over alle tre golfbanene og de bølgende åsene mot Grantham. Hytta sover 6 og er vakkert innredet, i tillegg til å nyte de fullstendige fasilitetene til Belton Woods Hotel. Uke 9, som starter på en søndag, er generelt mot de siste dagene i februar og inn i mars. Belton Woods er et utmerket senter for å utforske de mange attraksjonene i hjertet av England. Selvfølgelig kan uken byttes internt for alle andre tilgjengelige innenfor QLodge-feriesteder, inkludert Cameron House eller Cameron Club. Bruken av eksterne børsnoterte selskaper gir det ytterligere muligheten for verdensomspennende utveksling og ferieutleie.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 130 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.