Bilde av Club Casablanca, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Club Casablanca
Tenerife


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Club Casablanca
Land: Tenerife
Uke: 18
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Calzada de Martianez 4, Apartado Correos 233, Puerto de la Cruz, Kanariøyene, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Club Casablanca i Puerto de la Cruz er et sjarmerende reisemål som tilbyr det beste av Tenerife, Spania. Dens nesten tre hundre leiligheter åpner for utmerket utsikt over Teide og La Orotava-dalen. Gjester kan velge mellom studio, ett- og to-roms timeshare Leilighet enheter å være vert for sin egen perfekte ferie. De lyse og komfortable rommene har bekvemmeligheter som et fullt utstyrt kjøkken og soverom med satellitt-TV, Wi-Fi og bad med hårføner. Oppgradert overnatting presenterer ytterligere en stue med sovesofa, spisebord og balkong for bespisning og avslapning.

Nyt det gode været ved å slappe av i utendørsbassenget som er oppvarmet om vinteren. Det er også et herlig barneområde og en terrasse med solsenger. Alternativt er stranden i Puerto de la Cruz bare ti minutter unna, og bassengkomplekset i Lago Martianez ligger i nærheten. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår også å hengi seg til de mange fasilitetene som presenteres av Club Casablanca. Disse inkluderer en bar-kafeteria, treningsstudio, badstue og levende musikk og underholdende forestillinger. Bilutleie, sykkeloppbevaring, turistinformasjon og sports- og spillfasiliteter er også tilgjengelige.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Spillerom, Vaskeri, Heis, Live Entertainment, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
(Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (19.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (1.0 miles) ), Medisinsk fasiliteter (i nærheten), Restaurant (i nærheten), Sauna (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Flyplass
Reina Sofia - (60 miles - 96 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag, tirsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 636 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.