Bilde av Palm Beach Club, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Bargain på
Palm Beach Club
Tenerife


Bargain: £ 1,500 *
Feriested: Palm Beach Club
Land: Tenerife
Uke: 33
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Palm Beach Club, Avenida V Centenario, Playa de las Américas, 38660, Adeje, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Plassert over Playa de las Americas på øya Tenerife, Spania, vil du finne den populære timeshare resort Palm Beach Club. Finn deg helt bortskjemt med tre hundre og seksti grader panoramautsikt over den åpne azurblå himmelen og glitrende havet like utenfor sandstrendene. Dette feriestedet kunne ikke være bedre plassert for stranden, som er mindre enn et steinkast unna, og også for fantastisk shopping og stilig natteliv. Du har full tilgang til alle feriestedets fasiliteter og fasiliteter, inkludert bassenger, barer og restauranter. Hvis du ønsker å velge selvbetjent innkvartering, finner du leiligheten kjøkkenet fullt utstyrt med alt du trenger for å vise dine ferdigheter og skape de perfekte ferierengjørene å nyte mens du ser solnedgangen fra balkongen eller terrassen.

Reise og fritid Gruppe anbefaler på det sterkeste å utforske muligheten for å eie timeshare på Palm Beach Club. Ingen andre feriested vil tilby denne graden av nærhet til spenningen av Tenerife, og alt det er å se og gjøre reef dykking eller snorkling, ta inn noen runder golf, eller tilbringe dagen lounging på en solstol på Playa de las Americas stranden. Uansett hva du velger, kan du ikke gå galt.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Full),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barnas basseng, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (3.0 miles), Kasino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing ),
Flyplass
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)

Sjekk inn / ut
Fredag, tirsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Palm Beach Club er en lang etablert og sorter etter Club med en sentral beliggenhet. Denne leiligheten ligger på 10th etasje, er en av de større leilighetene med fantastisk utsikt. Den har fordelen av to balkonger, både med utsikt mot stranden og havet, men man ser også over bassenget langs siden.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1356 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.