Bilde av Es Pueto Club-Hotel, Ibiza
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Es Pueto Club-hotell
Ibiza


Til salgs: £ 2,500 *
Feriested: Es Pueto Club-Hotell
Land: Ibiza
Uke: 33
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom
Tilleggsinformasjon: Biannual Even

Gjør en forespørsel
Ctra. Es Canar s / n, 07840 Santa Eulalia del Rio, Ibiza, Balearene, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

De timeshare feriestedet ligger i den idylliske landsbyen Santa Eulalia, med utsikt over marinaen og rett ved promenaden. Ibiza Town er bare 9 miles away, med livlig natteliv og dens middelalderske festning.

Es Pueto ligger nær restauranter, butikker og underholdning. Feriestedet ligger bare en fem-minutters spasertur fra stranden. De romslige og smakfullt designede leilighetene er flott innredet. De fleste har utsikt over Middelhavet. Leilighetene er godt utstyrt med fullt utstyrt kjøkken, telefon, satellitt-TV, DVD-spiller, radio / CD-spiller, sentral air condition og oppvarming. Alle har to bad. Fasilitetene inkluderer badstue, et utendørsbasseng, spillrom, treningsstudio og restaurant.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Utsikt fra balkongen er havet. Et veldig populært feriested, gjør oss til å føle oss hjemme hjemmefra. Feriestedet er veldig veldrevet. Familie orientert feriested. Motvillig salg på grunn av alder og ikke reise så mye. Lite vedlikehold.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 690 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.