Bilde av Kololi Beach Club, Gambia
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Kololi Beach Club
Gambia


Til salgs: £ 500 per uke *
Feriested: Kololi Beach Club
Land: Gambia
Uke: 25 - 26
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
PMB 241, Serrekunda, 4464897, The Gambia

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Har du problemer med å bestemme deg for ditt neste timeshare Kjøp? Det er mange faktorer å vurdere. Plassering, vær, fasiliteter, og mange flere ting alle sammen. Og hva med om du leter etter et helårsdestinasjon med alt dette? Det kan være vanskelig å finne det du leter etter. Men vi har svaret: Kololi Beach Club.

Funnet på kysten av Vest-Afrika, er dette feriestedets hjem til The Gambia fulle av spennende landskap og perfekt vær. Mindre enn seks timers flytur fra Storbritannia, det er en mid-haul destinasjon med en forskjell. Over 540 fuglearter er bosatt i den grønne habitat. Du kan nyte den eksotiske, men rimelig mat til ditt hjertes innhold. Og, på samme breddegrad som Barbados og Hawaii, kan du dra nytte av året rundt solskinn uten ekstremt vær.

Feriestedet har en beliggenhet ved stranden og er omgitt av tropiske hager. Leilighetene har private balkonger som gir vakker utsikt over komplekset. Stillheten i denne plasseringen vil ønske deg velkommen til å sette føttene opp og slappe av, vel vitende om at i nærheten er et svømmebasseng, strandbar og en strandklubbsrestaurant. Du kan også nyte den ukentlige grillen, terapisenteret, golfbanen i nærheten og mye mer!

Dette feriestedet er et paradis rett ved stranden. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere tror det er på tide for deg å oppdage Kololi Beach Club.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1238 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.