Bilde av Club Cala Blanca, Gran Canaria
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Club Cala Blanca
Gran Canaria


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Club Cala Blanca
Land: Gran Canaria
Uke: 36
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Cala Blanca, Calle Albaicin, 12, Urbanización Costa Taurito, Mogan, 35138, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Velkommen til Club Cala Blanca, en fantastisk timeshare resort ligger på en fjellside med utsikt over havet og gir alle de fantastiske utsikten som bare kan ses fra Gran Canaria, Spania. En del av den anerkjente Diamond Resorts-porteføljen, vil denne sjarmerende skjulte perlen omgir deg i en avslappet og innbydende atmosfære og gi en utmerket base for å utforske øyas berømte vulkanske landskap. Nyt middager på tiered balkong eller spis på en av mange nærliggende restauranter og tilbringe dagen avslappende ved bassenget med en cocktail.

Dette miniatyrkontinentet inneholder noen av de mest fascinerende attraksjonene i Europa, inkludert Taurito Bay Beach med sin svarte sand, Puerto de Mogan fiskerlandsby og marina, og selve øya, som nå er utpekt som et UNESCO-biosfærereservat. Ulike vannsportsmuligheter er tilgjengelig i nærheten, inkludert dykking, seiling, surfing og delfinspotting. Hvis du bor på feriestedet, ta en piknik på terrassen eller spill et spill tennis, prøv øya og internasjonal mat på hotellets restaurant, og mens du er borte i stressfri stil. Reise og fritid Gruppe Er stolte av å presentere timeshare for videresalg på Club Cala Blanca.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Full), Kjøleskap, Fryser, Brødrister, Kaffemaskin, Mikrobølgeovn Owen, Vannkoker, Klimaanlegg, TV på veggen, DVD, Radio, CD, stor terrasse med solsenger og bord med 4 stoler, safe, hårføner , Strykebrett og strykejern
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Myntbetjent laundrete, Filmutleie, Lekeplass, Wii Telt, Pingpongbord, Biljardbord, Bar ved bassenget, Scooter / Mopedutleie, Dykking, Snackbarer, Solarium, Sauna, Jacuzzi, Aromatisk og Medisinsk urtehage
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (3.0 miles), Casino (19.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (17.0 miles), Ridning (17.0 miles), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Vannski (3.0 miles) , Vindsurfing (3.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (35 miles - 56 km)

Sjekk inn / ut
Lørdag, mandagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1144 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.