Bilde av Westgate Vacation Villas, Florida
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Westgate Vacation Villas
Florida


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Westgate Vacation Villas
Land: Florida
Uke: 44
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Westgate Vacation Villas, 2770 Old Lake Wilson Road, Kissimmee, FL 34747, Florida, USA

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Westgate Vacation Villas Resort og Spa tilbyr et utvalg av studioer, en-og to-roms fullt møblert villaer å velge mellom. Feriestedet ligger bare en kilometer fra Walt Disney World Resort, Orlando, Florida, i en del av Orlando som er kjent for sine attraksjoner, familievennlige restauranter og shoppingaktiviteter.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er glade for å rapportere at feriestedet har fjorten oppvarmede bassenger, fjorten boblebad og et barnevaskebasseng. Videre utveier aktiviteter inkluderer basketball, tennisbaner, sykkelutleie, spillrom med klassiske spill og air hockey, hestesko, lekeplass, minigolf, båtutleie og strandvolleyball.

Spise på Westgate Vacation Villas Resort og Spa tilbyr et bredt utvalg av alternativer. The Drafts Sports Bar tilbyr en daglig lunsj og middag med et utvalg av burgere, pizza og appetittvekkere samt et utvalg av utkast og flaskeøl. Andre spisemuligheter inkluderer Joe's Pizza, som serverer ferske pizzaer tilgjengelig for henting eller levering, og en Starbucks i paviljongen. Det finnes også bassengbarer som tilbyr cocktailer, øl og brus samt et mini-marked og deli, så timeshare Eiere på feriestedet kan fylle opp sine dagligvarer og vet at alt er til stede.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barn, Basseng, Fiske, Spillerom, Dagligvarebutikk, Innsjø, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Lekeplass, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Strand (60.0 miles), Golf (4.0 miles), Medisinsk fasiliteter (2.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende)
Flyplass
Orlando International - (25 miles - 40 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 598 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.