Bilde av Anantara Vacation Club, Points
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Til leie på
Anantara Vacation Club


Til leie fra bare £ 1,150 *
Klubb: Anantara Vacation Club
Type: Poeng
Poeng: 20000
Sesong: Flytende tid

Gjør en forespørsel
3rd Floor, White Group 1 Building, 75 Soi Rubia, Sukhumvit 42, Bangkok 10110, Thailand

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Med så mye skjønnhet rundt om i verden, er det noen ganger utfordrende å velge et feriedestinasjon. Ønsker du å oppleve eksotisk Bali? Hva med hvite sandstrender i Phuket, Thailand? Ikke glem luksusvillaene i Koh Samui, Thailand og de moderne suitene i Bangkok, så vel som de i Sanya, Kina og Queenstown, New Zealand.

Kan fortsatt ikke ta en beslutning? Nyt dem alle ved å kjøpe Club Points fra Anantara Vacation Club. Dette sikrer evig ferie i luksuriøse feriesteder og hoteller over hele verden til beste verdi. Sterkt anbefalt av Reise og fritid Gruppe timeshare meglere, Anantara Vacation Club lar deg utforske og oppdage alle verdenshjørner med en poeng-basert timeshare eie. Dette innebærer et engangsoppkjøp av årlige Clubpoeng som tjener som ferievaluta. Jo lenger du blir, desto større tilgang kommer du til eksklusive Club Owner privilegier og fordeler.

Disse punktene vil aldri bli økt, fornyes automatisk årlig, kan selges eller arves, og eventuelle ubrukte kan forlenges med ytterligere tolv måneder. Ikke bare kan du gjøre personlige drømmeferier skje, det er også mer frihet i å velge hvor du skal dra og hvor lenge du skal være. Det er fleksibelt og sikkert, og det eneste du må gjøre er å baske i luksus og komfort i spektakulære globale destinasjoner.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 436 ganger

* Leieprisen som vises, er en engangsbetaling for hver uke, brøkdel eller antall poeng angitt og dekker den perioden for innkvarteringsåret - Andre kostnader kan gjelde.