Bilde av Club Monte Anfi, Gran Canaria
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Club Monte Anfi
Gran Canaria


Til salgs: £ 2,250 *
Feriested: Club Monte Anfi
Land: Gran Canaria
Uke: 1 Flytende
Sesong: Rød
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

En del av Anfi del Mar Feriestedene ligger i nærheten av Arguineguin, Club Monte Anfi har over tusen leiligheter i de elleve etasjene høye timeshare komplekse. Disse har romslige, moderne, luftkondisjonerte enheter som opprettholdes til en god standard av det vennlige og hjelpsomme personalet. De er plysj med fin innredning, et velutstyrt kjøkken med kjøleskap med fryser og alt utstyr, med en TV / DVD-spiller i salongområdet og Wi-Fi overalt. I soverommene er det rikelig med lagringsplass sammen med en safe. Eiere på feriestedet har tilgang til fasilitetene på alle fire klubber i Anfi del Mar, som alle har egen sikkerhet. Et spa, treningsstudio og minibank er tilgjengelig, samt bilutleie og medisinske fasiliteter og selvfølgelig svømmebassenger. Det er hendelser om dagen for voksne og barn.

Club Monte Anfi Er en av de beste feriestedene å bo i Gran Canaria Og den slags topp kvalitet Reise og fritid Gruppe Ville forvente å tilby, ren luksus med flott utsikt over havet og stranden. Alt i alt et veldig stort feriekompleks.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Luftkondisjonering, Bilutleie, Barnevakt, Bar / Cocktailsalong, Strand, Båt Marina / Lansering, Matlagingsanlegg, Underholdning, Live, Treningsrom, Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskeritjenester, Lekeplass, Restaurant, Seiling / Utleie , Badstue eller dampbad, Dykking, Svømmebasseng, Utendørs, TV, Tennis, Vannski, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnebasseng, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing
Nærliggende fasiliteter
Casino (12.0 miles), Barnepass (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (29 miles - 46 km)

Sjekk inn / ut
Mandag, onsdag, fredag, lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1028 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.