Bilde av Carlton Club Apartments, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Carlton Club Apartments
England


Til salgs: £ 1,500 *
Feriested: Carlton Club Apartments
Land: England
Uke: 26
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
East Overcliff Drive, Bournemouth, BH1 3DN, England

Spør om denne eiendommen
Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

En utenlandsferie er ikke for alle, spesielt når vi er heldige nok til å bo i et av de vakreste og mest varierte landene i verden. Bournemouth, på Englands sørkysten, ligger i nærheten av Jurassic Coast, et verdensarvsted. Med denne unike strekningen av klipper å vandre langs, kan du bli presset hardt for å forstå hvorfor noen går utenlands.

A timeshare på Carlton Club Apartments er et høyverdig alternativ, flott som ditt hjem borte fra hjemmet. Ligger midt i hjertet av kystbyen på en klippe med utsikt over havet, må denne viktorianske bygningen bli sett på å bli trodd. De høye takene i restauranten gir rommet en elegant følelse, støttet av toppkvalitetsmaten som serveres for hvert måltid.

Hvis en dukkert i sjøen virker litt skremmende, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår at du besøker hotellets bassenger, enten innendørs eller, for ekte luksus, utendørs. Oppvarmet hele året, du trenger aldri å frykte en kjølig opplevelse! Holidaymakers anbefaler konsekvent Carlton Club Apartments som "fremragende" for tjenesten, som er med et smil; maten, som er herlig; og plasseringen, som ikke skal slås.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Filmutleie (avgifter kan gjelde), eget bad, te- og kaffefasiliteter, flatskjerm-TV med Freeview og gratis Wi-Fi.
Resort Fasiliteter
Treningsstudio, Boblebad / badestamp, Badstue, Svømmebasseng, Salong, Innendørs svømmebasseng, Utendørs svømmebasseng (sesongåpent), Resepsjonstjenester, Flerspråklig personale, Konferansefasiliteter, Forretningssenter.
Nærliggende fasiliteter
Spa Tjenester: Massasje, Neglelokale, Ansiktsbehandlinger, Postkontor, Filmutleie, Medisinsk anlegg, Valutaveksling, Renseri (1.0 mi)
Flyplass
London Gatwick - 119 miles eller London Heathrow - 92 miles. -

Sjekk inn / ut
lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 986 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.