Bilde av Diamond Resorts European Collection Points, Points
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Diamond Resorts European Collection Points


Til salgs: Tilbud *
Klubb: Diamond Resorts European Collection Points
Type: Poeng
Poeng: 11000
Sesong: Flytende tid

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen
Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Italiensk fine dining, spansk soloppganger, fransk landsbygd og østerriksk ski - alle disse er helt europeiske opplevelser som ikke alle ville være heldige nok til å oppleve i en enkelt levetid. Men med Diamond Resorts European Collection Points kan du oppleve akkurat det og mye mer dessuten.

Som autorisert forhandler av Diamond Resorts European Collection Points, Travel & Leisure Group tilbyr muligheten til å få tilgang til Diamond Resorts Internationals rekkevidde av luksuriøse feriesteder til videresalgspriser. Med et bredt spekter av destinasjoner i land over hele verden fra et av verdens største gjestfrihetsfirmaer, er DRI-medlemmer virkelig bortskjemt for valg.

Som en global gjestfrihet og ferie eierskap selskap, Diamond Resorts tro at de er forpliktet til å tilby sine gjester en ferie for livet. DRI tilbyr alpinanlegg på en rekke steder som strandpromenader i Spania, alpinanlegg i Østerrike og golfanlegg i Portugal. Du kan finne deg selv jetting av den magiske Paris med en reignited barnlig følelse av underverk, eller oppleve de fantastiske vulkanske strendene på Tenerife. Plasseringsmulighetene er nesten uendelige.

Videre tilbyr Diamond Resorts International en rekke aktiviteter på feriestedene, fra fotturer og sykkelutleie til ridning, dykking og mye mer, noe som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av feriestedets beliggenhet, uansett hvor du velger å besøke. Diamond Resorts tilbyr også sjansen til å vinne VIP-tilgang Til en rekke arrangementer og aktiviteter, inkludert vinfestivaler, høyprofilerte sportsarrangementer og helikopterturer. Diamond Resort Poeng Medlemskap tilbyr også medlemmer fleksible innsjekkingsdatoer, muligheten til å låne og spare poeng, pluss muligheten til å ta korte pauser hvis du foretrekker å gjøre det.

Ved å kjøpe gjennom en timeshare videresalgsselskap, Reise og fritid Gruppe kan tilby muligheten til å bli medlem av Interval International. Intervall International driver medlemskapsprogrammer for ferieeiere og gir verdiskapende tjenester over hele verden, inkludert tilgang til 2,500-feriestedene over hele verden gjennom deres ferieutvekslingssystem og reiserabatter. For mer informasjon, besøk vår Utvekslingsselskaper side.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Vi har vært med Diamond Resorts for 18 år, og alltid nyter utmerket verdensklasse med dem. Fantastiske beliggenheter, alltid femstjerners innkvartering med utmerket service fra alle hotellets personale og Diamond Staff. Ingenting er for mye trøbbel for dem. Kun for salg som dessverre kan vi ikke bruke poengene lenger. Vi er åpne for absolutt noen tilbud i det hele tatt. Disse 11000 poengene ble kjøpt i tre forskjellige deler (sertifikater på plass for å garantere dette), og vi er glade for å selge poengene som sådan. De kan kjøpes som 4000 poeng eller 2000 poeng eller 5000 poeng eller kombinasjoner av det ovennevnte. Igjen er et tilbud akseptabelt.


Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1000 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.