Bilde av Marriotts Canyon Villas i Desert Ridge, USA
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge
USA


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge
Land: USA
Uke: 2 Flytende
Sesong: Platina
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Marriott's Canyon Villas, 5220 E Marriott Dr, Phoenix, AZ 85054, USA

Spør om denne eiendommen
Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Fant i byen Scottsdale, Arizona USA Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge tilbyr den perfekte blandingen av aktiviteter og avslapning med stor familieinnkvartering, 36-hullet Wildfire Golf Course, treningssenter og utendørsbasseng. Andre aktiviteter på stedet inkluderer tennis og et to-nivå spa med 48 behandlingsrom. Reise og fritid Gruppe foreslår timeshare eiere som bor på Marriott's Canyon Villas, tar deg tid til å spasere gjennom Old Town Scottsdale, et område kjent for sine moteforretninger, kunstgallerier, restauranter, barer og nattklubber. Fans av utendørs kan til og med gå på Camelback Mountain, begge ligger bare en halv times kjøretur med bil.

Gjester som bor på Marriott's Canyon Villas ønsker å våge seg ut, vil gjerne høre feriestedet tilbyr gratis parkering på stedet. Det finnes også bussforbindelse i nærheten og bilutleie som er tilgjengelig av Hertz.

timeshare Eiere på Marriott's Canyon Villas vil finne en rekke aktiviteter på Desert Ridge, inkludert et teater, spa, lekeplass for barn og guidede turer blant andre. Det finnes også et bredt utvalg av restauranter som ligger i nærheten, og gir mye å velge mellom.Timeshare til salgs på Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge kommer i en rekke en og to roms villaer med romslige stue og spisestue, fullt utstyrte kjøkken, luksuriøse mester suiter med king size-senger og overdimensjonerte soaking tubs. timeshare eiere som bor her vil finne villaer tilbyr mange hjem som bekvemmeligheter, inkludert en vaskemaskin / tørketrommel, TV og DVD-spiller. Det er også en safe på rommet for å gi ro i sinnet.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, treningsrom - Utstyrt, Vaskerom, Lock-Off, Restaurant, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Klubbhus, Day Spa, Underholdning - Live, Fiske, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Innsjø, Tennis
Flyplass
Phoenix / PHX16 Miles / 26 KM

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 590 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.