Bilde av Club Heritage International - Diamond, Vacation Club
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Club Heritage International - Diamond
Vacation Club


Til salgs: £ 3,000 *
Feriested: Club Heritage International - Diamond
Land: Vacation Club
Uke: 1 Flytende
Sesong: Super Rød
Størrelse: 3 Soverom

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen
Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Etter å ha konstruert og forvaltet feriestedene i over tretti år, Heritage Resorts Er glade for å tilby ferieeiendom på deres unike portefølje av ferie- og fritids destinasjoner. Club Heritage International Diamond medlemskap tilbyr tilgang til hele spekteret av alpinanlegg, inkludert alle fem av sine feriesteder i Costa del Sol, Branston Hall Hotel i Lincoln, og Whitewater Hotel og Leisure Club i Englands Lake District. På grunn av Heritage Resorts tilhørighet til RCI, får medlemmer av Club Heritage International Diamond medlemmer tilgang til over 4,500 luksuriøse feriesteder rundt om i verden. Videre kan eiere dele sitt medlemskap med venner og familie, leie eierskap til andre og nyte fremtidige ferier til en fast pris.

Med Club Heritage International Diamond medlemskap, kan ferie klubber eiere få mest mulig ut av fasilitetene som finnes på skianleggene, som Marbella's golden strender, vakre Lincolnshire parkland og golf i Marbella. For ikke å nevne fine dining restauranter. Videre tilbyr medlemskap rabatter på resort restauranter, spesielle golf avgifter, nedsatt bilutleie, og mye mer. Reise og fritid Gruppe Virkelig tro det Heritage Resorts Gir eiere en unik opplevelse på grunn av deres mål om å yte suveren ledelse, familieinnflytelse og et fast forpliktelse til å gi sine kunder gode resultater, så spør oss om i dag!


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 504 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.