Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol
Spania


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol
Land: Spania
Total fraksjon: 2 (lik tilsvarende antall uker)
Fraksjon Poeng: 1040
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom
Type: Leilighet

Gjør en forespørsel
CLC Marina del Sol, Urbanizacion Marina del Sol, Carretera Cádiz Variante km 206, 29649, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

En helårs destinasjon som Costa del Sol, Spania, Gir alle feriegjester muligheten til å unnslippe til sol, sjø og sand når spenningen i dagliglivet og dårlig vær blir for mye, noe som gjør at timeshare Her en ideell ferieinvestering. Club La Costa Fraksjonalt eierskap på Marina Del Sol tilbyr mer enn bare tilgang til de mange nærliggende strendene. Du vil aldri bli lei av det brede utvalget av fasiliteter og aktiviteter enten i eller kort avstand fra feriestedet. Dens unike layout betyr at selv i høysesongen vil du kunne slappe av i fred. Overnatting består av studio, ett og to-roms leiligheter som gir deg fleksibilitet til å bestemme nøyaktig hva du trenger mens du er borte.

Venter på deg på feriestedet er tre bassenger, et vell av restauranter og snackbarer, som spenner fra familiebedrifter til koselige kroker, reservert for par- og et underholdningsprogram med utvalgsprogrammer og hele dagen barneklubb. Nyt å våkne opp til soloppgangen, en dag med å jobbe med solbrentene eller utforske det velstående lokale området, og deretter nippe til cocktailer mens solen går ned. Reise og fritid Gruppe Er glad for å tilby timeshare For videresalg med Club La Costa Fraksjonal Eierskap på Marina Del Sol.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barnas basseng, Spillerom, Dagligvarebutikk, Ridning, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vannski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles)
Flyplass
Malaga, 17 miles

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 770 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.