Bilde av Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Bargain på
Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Tenerife


Bargain: £ 1,500 *
Feriested: Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Land: Tenerife
Uke: 19
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Flamingo Club, Avenida de España Nº 3, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen
Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Funnet i en strand beliggenhet i hjertet av Playa de Las Americas, Sør-Tenerife. Flamingo Club kan bli funnet med utsikt over den fantastiske marinaen på Puerto Colon, som viser en fantastisk utsikt over yachter og båter. Reise og fritid Gruppe Tro på Kanariøyene gjør et flott sted å eie timeshare Som det gir et varmt klima og solskinn praktisk talt hele året.

De som ønsker å kjøpe timeshare på Flamingo Club finner du leiligheter på dette feriestedet alle har et fullt utstyrt kjøkken og egen terrasse som vanligvis tilbyr havutsikt og utsikt over nabolandet La Gomera. Underholdning på stedet på Flamingo Club inkluderer levende underholdning, cocktail lounge, restaurant, utendørs svømmebasseng med bassengbar, boblebad, biljardbord, barneklubb, Wi-Fi, bordtennis og mye mer.

Nærliggende fasiliteter på dette feriestedet inkluderer tilgang til stranden, et kasino, lekeplass, dagspark, matbutikk, ridning, golf og mye mer. Funnet i nærheten av en marina finnes det et bredt utvalg av vannaktiviteter som finnes i nærheten av dette feriestedet, for eksempel fiske, vannski, seiling og dykking. timeshare Eiere på Flamingo Club finner også en rekke restauranter og barer i nærheten på dette populære stedet, så det bør alltid være noe nytt på menyen.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 930 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.