Bilde av Cameron House, Scotland
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
Cameron House
Skottland


Til salgs: £ 4,000 *
Feriested: Cameron House
Land: Skottland
Uke: 39
Sesong: Midt
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skottland

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Cameron House Country Estate er en utrolige imponerende setting ved bredden av Loch Lomond. Det er en glitrende juvel i Skottlands krone. Gjester og timeshare Eiere kan forvente en vennlig atmosfære og bare de aller beste i gjestfrihet fra dette flotte feriestedet, som har nok fasiliteter for enhver type ferie. Nyt dekadent bespisning på feriestedets egen restaurant eller i noen av de omkringliggende spisesteder, og deretter mens du er borte om kvelden, får du full tilgang til fritidsfasiliteter, inkludert svømmebasseng med boblebad, dampbad og badstue. Barn er også fullt utstyrt med eget basseng, et spillområde og kvelds filmunderholdning. To miles nord, finner du også The Carrick, Hvor du kan teste golfkunnskapene dine på enten hovedretten eller det risikofylte, ni-hulls Wee Demon-kurset.

Enten det er å bestille deg et bord på en restaurant eller anbefale lokale attraksjoner for enhver smak, er ingenting for mye trøbbel for de ansatte her, som mener at tjenesten med personlig touch er av største betydning. Hvis du leter etter en pittoresk skotsk ferie og en flott introduksjon til Loch Lomond, se ikke lenger. Reise og fritid Gruppe forventer timeshare Skianlegg av høyeste kaliber, og Cameron House Country Estate møter alle standarder.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Båtliv, Barnevakt, Barn s Basseng, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Golf, Helseklubb, Innsjø, Klesvask, Restaurant, Badstue, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Telefon, Tennis, Vannski, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Casino (20.0 miles), Downhill Ski (56.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Skiskole (56.0 miles),
Flyplass
Glasgow - (20 miles - 32 km)

Sjekk inn / ut
Lørdag SøndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Vår hytte på Cameron House på bredden av Loch Lomond er perfekt plassert med utmerket vei, tog og luft tilgang.

Det er en flott beliggenhet for enkel dagstur til Edinburgh, Stirling og Inverary hvis du ønsker å se noen av Skottlands fantastiske slott, og Glasgow er en kort togtur fra den lokale stasjonen på Balloch.

Som en del av Loch Lomond og Trossachs nasjonalpark, er denne regionen kjent for sin naturlige skjønnhet, med fremragende turer og sykkelruter å nyte. Båtliv, fiske, golf både på Cameron House og på Carrick er alle tilgjengelige. Fritids- og spa-anlegget på Cameron House og Carrick i nærheten, er 5-stjerne og uten sidestykke.

Du kan gå til bryggen på loch, like foran hotellet, for å ta en flyteplan for en fascinerende flytur på øyene og lokalområdet.

Det finnes mange nærliggende restauranter som tilbyr tradisjonell gjestfrihet og god lokal mat, både innenfor eiendommen til Cameron House eller innen noen få miles.

For en lengre dagstur, er det valg av lunsj på Pierhouse i Port Appin med fantastisk utsikt til øyene Lismore og Mull, til den originale Loch Fyne-restauranten på bredden av Loch Fyne. Begge restaurantene serverer den mest delikate fisken, som ikke kunne bli friskere!

For historikere er området gjennomsyret av historien. En rekke berømte historiske personer er forbundet med høylandet, inkludert Robert the Bruce, William Wallace, Mary Queen of Scots, Rob Roy MacGregor og Sir Walter Scott. Slagmarkene i Bannockburn, Stirling og Culloden ligger innen en dags kjøretur, og vel verdt et besøk og en tur rundt på museene.

Tilbake i 2004 så vi flere lodges før vi bosatte seg på Lodge 83 på grunn av sin rolige beliggenhet vekk fra klostrene nærmere hotellet, men innen 5 minutters gange fra Boat House restauranten med utsikt over Loch og bare 10 minutters gange til hotellet og fritidssenter.

Hytta selv tilbyr den høyeste komforten. I første etasje fører den romslige gangen til to store soverom med velutstyrte bad og svært komfortable senger, deretter oppe til den romslige salongen / spisestuen med gulv til takvinduer og en balkong med spisestue til 6. Dette ligger i et romslig og velutstyrt kjøkken med kvalitetsapparater for alle typer matlaging og matlaging.

Hytta sover komfortabelt seks gjester. Salongen i første etasje har en full og robust nedtrekks king size seng betjenes av et velutstyrt bad / dusj like utenfor salongen, som inkluderer en privat badstue.

Vår tid her har vært magisk. Vi har eid hytta i 14 år siden 2004, som står testament til de mange gode ukene vi har tilbrakt her hvert år. Men vi føler nå at det er på tide å gå videre og finne en varemottaker for dette spesielt spesielle stedet. For en ny eier å nyte herlige høst pauser ved inngangsporten til høylandet med så mye å utforske, og i slik stil og slik komfort!
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 2508 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.