Bilde av Royal Sunset Beach Club, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Bargain på
Royal Sunset Beach Club
Tenerife


Bargain: £ 1,250 per uke *
Feriested: Royal Sunset Beach Club
Land: Tenerife
Uke: 31 - 32
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Royal Sunset Beach Club, Calle Londres 6, Costa Adeje, Adeje, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Gylne sandstrender og glitrende turkis farvann vinker deg til Royal Sunset Beach Club, en av premierne timeshare alpinanlegg i Tenerife, Spania. Eies og administreres av Diamond Resorts, Her finner du frodige tropiske hager, moderne og smakfull innredning, med perfekt oppmerksomhet på detaljer og en ekte følelse av fred og ro. Plasseringen kan ikke bli bedre - feriestedet er minutter fra trendy Playa de las Americas, hvor du finner nok butikker og spisesteder for å brenne et hull i lommen. Tilgjengelige utflukter inkluderer fotturer den lunar-esque Mount Tiede og kitesurfing på El Medano, så det er virkelig noe for alle.

Denne øya oser sjarm, og feriestedet tilbyr sin egen private klubbhus-fasiliteter her inkluderer en restaurant, bar, salong, treningsstudio og squashbaner, sammen med en badstue for å la de irriterende toksiner bare falle unna. En familie favoritt i mange år allerede, Reise og fritid Gruppe Kan gjerne rapportere det timeshare På Royal Sunset Beach Club holdes til en utrolig høy standard, og kan perfekt fungere som enten et hjem hjemmefra eller en feriebase - eller begge - for din øyferie.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheter),
Resort Fasiliteter
Hage, Levende underholdning, Medisinsk rekreasjon, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Telefon, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (9.0 miles), Dykking (Nærliggende), Tennis (Nærliggende) Vannski (i nærheten),
Flyplass
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)

Sjekk inn / ut
FredagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1570 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.