Bilde av Sahara Sunset Club, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare solgt på
Sahara Sunset Club
Spania


Selges: Pris ved søknad *
Feriested: Sahara Sunset Club
Land: Spania
Uke: 43
Sesong: Rød
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Sahara Sunset, Avenida Rocío Jurado, 29630 Benalmádena-Costa, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Anlagte hager, kosmopolitisk stil og oodles av solskinn venter på deg på timeshare Feriestedet Sahara Sunset Club på Costa del Sol, Spania - som alltid har vært en stift destinasjon for ferierende. Trinn inne i den klimatiserte, koselige, men romslige leiligheten, og finn deg omringet av tradisjonell arkitektur med moderne innredning, sammen med en privat balkong eller terrasse og komfortable møbler. Du kan til og med be om en matpakke for å hilse på deg ved ankomst, som inneholder alt du trenger for å få ferien din startet. Medlemmer av det positive, oppmerksomme personalet er alltid til stede for å forbedre oppholdet ditt på en måte som de kan, og feriestedet er fullt tilgjengelig for de som har ekstra mobilitetskrav.

  Nærliggende Malaga og Andalucia tilbyr kontrasterende opplevelser av "nye" og "gamle" Spania Henholdsvis, og den lokale marinaen gir en flott dag ute. Casbah Cafe på stedet tilbyr en morgenmeny, ettermiddagsmat og en førsteklasses kveldsmiddagsmeny med nattlig underholdning som passer for hele familien. Du vil også finne et bredt utvalg av avslapningsfasiliteter, inkludert innendørs og utendørs bassenger, treningsstudio, badstue og boblebad. Du kan til og med unne deg en massasje! Reise og fritid Gruppe Er glad for å tilby timeshare For videresalg på Sahara Sunset Club, og det er lett å se hvorfor.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Telefon (Alle Enheter) Kjøkken (Alle Enheter, Full) Klimaanlegg (Alle Enheter) Mikrobølgeovn (Enhetene)
  Resort Fasiliteter
  Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Squash, Trening, Utstyr, Helseklubb, Badstue, Boblebad / badestamp, Spillerom, Lekeplass, Liveunderholdning, Tilrettelagt for funksjonshemmede, Bilutleie, Matbutikk, Klesvask, Restaurant, Snackbar
  Nærliggende fasiliteter
  Vannski (I nærheten), Skisport (2.0 miles), Skiskole (50.0 miles), Golf (81.0 miles), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (81.0 miles), Innsjø (1.0 miles) ), Tennis (1.0 miles), Ridning (7.0 miles), Casino (1.0 miles), Frisør (Nærliggende), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Shopping (Nærliggende)
  Flyplass
  Malaga - 8.0 miles / 12.0 km

  Sjekk inn / ut
  lørdag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 1652 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.