Bilde av Westin Princeville Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Princeville Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Princeville Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Princeville Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Princeville Ocean Resort Villas

Adresse: 3838 Wyllie Road, Princeville, Kauai, HI 96722, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.vistana.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Westin Princeville Ocean Resort Villas? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En forfriskende og avslappende timeshare resort i Princeville, Hawaii, The Westin Princeville Ocean Resort Villas er et reisemål som har alt. Oppdag essensen av Hawaii og livsstilen 'Aloha' med et opphold på dette rolige, trivelige feriestedet. La skjønnheten og enkelheten til Garden Island friske opp ånden din mens du nyter en drink ved bassenget eller avslapning ved kysten.

Feriestedet er rettet mot din foryngelse og sørge for at du drar lykkeligere ut enn da du ankom. Den er bygget rundt en filosofi om elegant enkelhet, samtidig som den har alt for hånden for å garantere at du blir tatt godt vare på: restauranter venter på at du skal oppdage deres sjarmerende og deilige mat, og griller tilbys hvis du vil ha din egen. cookout på stedet. Du kan også lage mat selv ved å bruke kjøkkenkroken, og spise utendørs på din private lanai.

Daglige aktiviteter går hver time, alt fra introduksjonsdykking, lei-making og yoga til filmkvelder og airbrush-tatoveringer. Du vil også finne deg selv omgitt av skilpadder på stranden hvis du klarer å finne det rette stedet! Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere presenterer The Westin Princeville Ocean Resort Villas: en flukt i verdensklasse.

Westin Princeville Ocean Resort Villas fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Barnevakthenvisning, Bar/Cocktail Lounge, Klubbhus - Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvare/nærbutikk, Vaskerom, Avlåsing, Restaurant, Badstue eller dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tilrettelagt for rullestolbrukere, Spa eller Varmt boblebad Badekar, trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Strand, Sykkelstier, Båthavn/sjøsetting, Bilutleie, Dagspa, Fiske, Golf, Ridning, Lekeplass, Dykking, Tennis
Flyplass
Lihue/LIH 30 Miles / 48 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Westin Princeville Ocean Resort Villas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westin Princeville Ocean Resort Villas før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westin Princeville Ocean Resort Villas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Westin Princeville Ocean Resort Villas

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westin Princeville Ocean Resort Villas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Westin Princeville Ocean Resort Villas.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Westin Princeville Ocean Resort Villas kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.