Bilde av WorldMark Bear Lake
Bilde av WorldMark Bear Lake
Bilde av WorldMark Bear Lake
Bilde av WorldMark Bear Lake
Bilde av WorldMark Bear Lake

Adresse: 344 Harbor Village W. Drive, postboks 373
Garden City, UT, 84028, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.worldmarktheclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på WorldMark Bear Lake? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Forelsker i WorldMark Bear Lake i Garden City, skjer Utah slik: å suge opp solvarmen mens du slapper av ombord på en sjeselongflåte som svever forsiktig på Safir Bear Lake. Om sommeren kan du samle familien for en grillfest og nyte utendørsaktiviteter som fiske, kanopadling og svømming. Fottur Logan Canyon om høsten og bli fascinert av et hav av crimson og gyldne lønn. Endelig, for en vinter timeshare ferie, treffe skiløypene til det nærliggende Beaver Mountain og tilbringe timer på snowboard og ski nedoverbakke eller langrenn.

Luksuriøse luksuriøse condos på sjøen som er utstyrt med de høyeste standarder på feriestedet. Fasilitetene inkluderer en Murphy-seng, bad med hårføner, kabel-TV, DVD-spiller og stereoanlegg med CD-spiller, gasspeis og grill, internettilgang og terrasse. For de mest stille, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler ovenpå to-roms enheter. Det er også foreslått at du bestiller på forhånd for opphold i populære ferier, spesielt minnedager og arbeidsdager.

Andre fasiliteter ved WorldMark Bear Lake for å sikre din underholdning og fritid er flere svømmebassenger med barnas plaskebasseng, sesongens tennisbaner, gavebutikk i lobbyen og volleyballbane.

WorldMark Bear Lake Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, Svømmebasseng, Telefon, Tennis, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (10.0 miles), Langrenn (18.0 miles), Alpinski (18.0 miles), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (i nærheten), Ridning (i nærheten), Lake (1.0 miles), Medisinske fasiliteter (50.0) miles), Restaurant (i nærheten), Dykking (20.0 miles), Skiskole (18.0 miles),
Flyplass
Salt Lake City - (150 miles - 241 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøp av WorldMark Bear Lake timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei WorldMark Bear Lake før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med WorldMark Bear Lake, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selger og videresalg ved WorldMark Bear Lake

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge WorldMark Bear Lake eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med WorldMark Bear Lake.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av WorldMark Bear Lake kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.