Bilde av Woodford Bridge Country Club
Bilde av Woodford Bridge Country Club
Bilde av Woodford Bridge Country Club
Bilde av Woodford Bridge Country Club
Bilde av Woodford Bridge Country Club

Adresse: Woodford Bridge Country Club, Woodford Bridge Country Club, Milton Damerel, Nr. Holsworthy, EX22 7LL, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresortsandhotels.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Woodford Bridge Country Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


For din neste ferie investering, hvorfor ikke vurdere timeshare med den historiske Woodford Bridge Country Club i Devon, England? En del av Diamond Resorts Group, finner du topp hakk overnatting og fasiliteter, sammen med et vell av lokale attraksjoner tilgjengelig med bil - som anbefales å fullt ut nyte å utforske området. Den milde landsbyen atmosfæren vil lulle deg til en følelse av enkel ro og avslapning, slik at alle livets små niggles spenninger bare smelter bort. Hvis du bor på stedet i løpet av ferien din, er det mer enn nok til å holde deg opptatt. Spill et par spill med squash eller badminton, svømme i oppvarmet basseng, eller dra nytte av solfylte dager med fiske, fotturer, sykling eller til og med ridning!

Bosatt dyreliv - inkludert påfugler og ender - vil holde deg underholdt mens du spiser ute på din private gårdsplass, og alle moderne bekvemmeligheter er inkludert i hytta. En perfekt base for å utforske området, ta en kjøretur til Barnstaple, Bude, Woolacombe og omkringliggende landsbyer, eller hvis været er mot deg, gå over til Eden Project i Cornwall. Reise og fritid Gruppe er glad for å presentere Woodford Bridge Country Club, en eksepsjonell britisk timeshare resort.

Woodford Bridge Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Full) Luftkondisjonering (Noen Enheter) Peis - Enhet (Noen Enheter) Gulvteppe (Noen Enheter) Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter) Oppvaskmaskin
Resort Fasiliteter
Fiske, Basseng (Innendørs), Squash, Treningsutstyr, Helseklubb, Badstue, Boblebad / badestamp, Spillerom, Liveunderholdning, Tilrettelagt for funksjonshemmede, Telefon, Dagligvarebutikk, Restaurant, Snackbar
Nærliggende fasiliteter
Beach (25.0 km) Dykking (16.0 km) Lake (11.0 km) Golf (9.0 km) Tennis (9.0 km) Ridning (11.0 km) Bilutleie (6.0 miles) Klesvask (2.0 km) Medisinsk innretning (6.0 miles) Shopping (6.0 miles)
Flyplass
Exeter - 41.0 miles / 65.0 km
Sjekk inn / ut
Søndag

Kjøper Woodford Bridge Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Woodford Bridge Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Woodford Bridge Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Woodford Bridge Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Woodford Bridge Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Woodford Bridge Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Woodford Bridge Country Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.