Bilde av Windjammer Landing Villa Beach Resort
Bilde av Windjammer Landing Villa Beach Resort
Bilde av Windjammer Landing Villa Beach Resort
Bilde av Windjammer Landing Villa Beach Resort
Bilde av Windjammer Landing Villa Beach Resort

Adresse: Labrelotte Bay, PO Box 1504, Castries, Saint Lucia, Karibien
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.windjammer-landing.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa


Windjammer Landing Villa Beach Resort ligger langs Det karibiske hav, plassert på 60 dekar av Saint Lucias nordvestkyst i Labrelotte Bay. Det er ulikt alle andre reisemål, og tilbyr eksklusiv tilgang til 64,000 XNUMX kvadratmeter med pudderhvit sand og uovertruffen utsikt over det omkringliggende tropiske landskapet. Det fantastiske tilfluktsstedet på øya har bortgjemte villaer, luksuriøse fasiliteter, vennlig Lucian gjestfrihet og skjønnheten og sjarmen til en pittoresk middelhavslandsby.

Windjammer Landing Villa Beach Resort ligger i St. Lucia, og er et førsteklasses all-inclusive-feriested som er stolt av å overgå gjestenes krav. Feriestedet i åssiden er ideelt for familier, bryllupsreise eller par. Med romslige rom, glitrende svømmebassenger, en rekke motoriserte sporter og matopplevelser i verdensklasse. Barn kan nyte pizzafester, kokosbowling, dansetimer og mer. Bestill en spa-behandling, feir en spesiell anledning, eller bare slapp av på hengekøyene deres.

Når du ankommer, vil du snart se hvorfor mange ønsker å eie en del av vårt luksuriøse St. Lucian-resort. Se for deg at du kommer tilbake år etter år for å boltre deg i klart blått karibisk vann eller bygge sandslott med barna dine på pudderhvit sand. Bli en ekspert dykker eller kanskje bare en ekspert på kunsten å slappe av. Kontakt Reise og fritid å finne ut om timeshare ferieeierskap på en av de beste private residensklubbene som finnes i Karibia.

Windjammer Landing Villa Beach Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnevakt, Barn s Basseng, Konferansefasiliteter, Fiske, Matbutikk, Klesvask, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Spa, Svømmebasseng, Tennis , Vannski, vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
All-inclusive feriested (1.0 miles), Hesteklubber (3.0 miles), Racketball (1.0 miles), Sauna (3.0 miles), Whirlpool (1.0 miles), Spillehall (Nærliggende), Golf (1.0 miles) / Boblebad (1.0 miles),
Flyplass
Vigie - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Windjammer Landing Villa Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Windjammer Landing Villa Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Windjammer Landing Villa Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Windjammer Landing Villa Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Windjammer Landing Villa Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Windjammer Landing Villa Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Windjammer Landing Villa Beach Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.