Bilde av Vacation Village i Williamsburg
Bilde av Vacation Village i Williamsburg
Bilde av Vacation Village i Williamsburg
Bilde av Vacation Village i Williamsburg
Bilde av Vacation Village i Williamsburg

Adresse: 4870 Longhill Road, Williamsburg, VA, 23188, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: ferievillageresorts.com/vacation_village_williamsburg

Interessert i eiendommer for salg og leie i Vacation Village at Williamsburg? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hvis du elsker historien til USA, så har du utvilsomt hørt om Williamsburg, Virginia. Og hvis du elsker å bygge ferien rundt kultur og historiske attraksjoner, er det ingen timeshare som passer bedre enn Vacation Village i Williamsburg. Det er et ideelt sted for familievennlige og morsomme ferier i årene som kommer. Du vil finne deg selv bare minutter fra American Revolution Museum, Jamestown-bosetningen, Colonial Williamsburg, og mange flere. Prisbelønte fornøyelsesparker ligger også i nærheten i form av Busch Gardens og Vannland USA.

Feriestedets overnattingssteder er ideelle for turer som familie og venner kan nyte sammen, uten å måtte bestille separate rom med håp om å være tett sammen. Feriestedet kan komfortabelt akseptere fester som strekker seg over opptil fire soverom i leilighetene og suitene deres. Underholdende og nytelse er en enkel sak når du vurderer de komplette kjøkkenene, stuene og spisestuene. Mange har nylig blitt pusset opp, samtidig som de har beholdt følelsen av hjem borte fra hjemmet som trekker feriegjester tilbake år etter år.

Bli forelsket i den 78 hektar store eiendommen, innendørs og utendørs svømmebasseng, et spa på stedet, boblebad, griller og nærhet til shopping og andre tidsfordriv. Hvis du jobber mens du reiser, er det til og med fiberoptisk Wi-Fi for å gjøre ting enkelt. Og ikke bekymre deg for kjæledyrene dine, da de også er velkomne etter førstemann-til-mølla-prinsippet Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er stolte av å presentere Ferielandsbyen i Williamsburg.

Vacation Village på Williamsburg Facilities

Enhetsfasiliteter
Peis, Vaskemaskin/tørketrommel: Alle enheter, Strykejern og strykebrett tilgjengelig, Alarmklokke/klokkeradio, Internett-tilgang: Trådløs internettilgang, Hårføner, Dampbad/dusj, Benkeplater til badekar
Resort Fasiliteter
Daglige aktiviteter, Arcade/spillerom, Grill, Basketballbane, Kaffe og te i klubbhuset, Treningssenter, Horseshoe pit, Pickleball-baner (to), piknikområder, Lekeplasser (fire), Spa, Diverse, snacks og suvenirbutikk, Tennisbaner (tre), volleyballbane
Nærliggende fasiliteter
Busch Gardens Williamsburg, Colonial Williamsburg, Water Country USA, Williamsburg Premium Outlets
Flyplass
Norfolk / ORF45 Miles / 72 KM
Sjekk inn / ut
16 fredag, lørdag, søndag

Kjøpe Vacation Village på Williamsburg timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Vacation Village i Williamsburg før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Vacation Village at Williamsburg, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Vacation Village i Williamsburg

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Vacation Village på Williamsburg eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Vacation Village at Williamsburg.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Vacation Village i Williamsburg kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.