Bilde av White Sands Beach Club
Bilde av White Sands Beach Club
Bilde av White Sands Beach Club
Bilde av White Sands Beach Club
Bilde av White Sands Beach Club

Adresse: Via Ronda ZH3, Es Mercadal, Arenal d'en Castell, Menorca, 07740, Balearene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: hiltongrandvacations.com/en/resorts-and-destinations/europe-and-uk/spania/white-sands-beach-club

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på White Sands Beach Club


En halcyon oase i et ofte oversett område av Spania-Reise og fritid Gruppe Er stolt av å tilby timeshare for videresalg på White Sands Beach Club i Minorca. Den stiligste av Balearene, her finner du par, familier, grupper eller enslige reisende, som alle fortsetter å beholde den best bevarte hemmeligheten rundt. Gå inn i din sjarmerende, sjenerøst store leilighet, åpne terrassedørene, og finn en utsikt rett ut av en feriebrosjyre over bukten Arenal d'en Castell. Dette fjellet feriestedet som kanskje ikke passer for de med ekstra tilgjengelighetskrav, gir tilgang til egen bortgjemt strand hvis du vil slappe av til havets lyder eller snorkle for å oppdage et stort utvalg av fisk sammen med en nærliggende kafébar for lette forfriskninger.

Hvis du ikke er en for å lage mat mens du er på ferie, tilbyr ferieanleggene deg også tilgang til den høyt rangerte restauranten på stedet, med sin brede og rimelige meny - all mat tilberedt fersk, inkludert hjemmelagde desserter! Utforsk det uberørte Menorca-landskapet ved å gå godt merkede stier langs fantastiske kyststier, og la den søte scenen med furutrær lure deg inn i fred og avslapning. For alt dette og mer, prøv ferieeierskap på White Sands Beach Club.

Kjøper White Sands Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei White Sands Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med White Sands Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på White Sands Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge White Sands Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med White Sands Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av White Sands Beach Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.