Bilde av The Westin Lagunamar Ocean Resort
Bilde av The Westin Lagunamar Ocean Resort
Bilde av The Westin Lagunamar Ocean Resort
Bilde av The Westin Lagunamar Ocean Resort
Bilde av The Westin Lagunamar Ocean Resort

Adresse: Kukulcan Boulevard Km. 12.5, Lote 18, Zona Hotelera, Cancun, Quintana Roo 77500, Mexico
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vistana.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Westin Lagunamar Ocean Resort Villas & Spa, Cancun


Ancient Mayan ruiner. Pulver-hvite strender. Avslappet eleganse. Du kan tenke at du ikke ville kunne finne alle disse på ett sted, men du hadde det galt: Cancun i Mexico har alle tre, og mange flere dessuten. The Westin Lagunamar Ocean Resort er en timeshare Feriestedet ligger ideelt til i dette eksotiske stedet, med spesialbygd for å gi deg tilgang til alt og mer.

To romslige utendørsbassenger og et fullservice-spa venter på deg og skjemmer deg bort under ferien, og du må ikke passere sjansen til å handle i områdets fremste kjøpesenter, La Isla Shopping Village, rett over gaten. Anlegget har også sin egen private strandstreng, hvor du kan delta i en rekke aktiviteter.

Fire restauranter på stedet gir et vell av spisemuligheter, og gjestene her kan også nyte rabatter eller gratis drinker på en rekke restauranter langs vannet. Slapp av i en cabana på stranden uten ekstra kostnad, hvor det er vanskelig å slå den vakre brisen og lyder av krasjbølger. Klar turkis farvann og foryngende solskinn venter på deg - hva venter du på? Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere presentere The Westin Lagunamar Ocean Resort.

The Westin Lagunamar Ocean Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, DVD eller videospiller, Kokemuligheter, TV
Resort Fasiliteter
Strand, Bilutleie, Dagspa, Underholdning, Live, Treningsrom, Utstyrt, Dagligvare/nærbutikk, Vaskerom, Avlåsning, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller dampbad, Svømmebasseng, Utendørs, Tennis, Tilpasset rullestolbrukere, Spa med boblebad eller Hot
Nærliggende fasiliteter
Båt Marina / Lansering, Fiske, Golf, Ridning, Seiling / Utleie, Dykking, Vannski
Flyplass
Cancun / CUN 12 Miles / 19 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøpe Westin Lagunamar Ocean Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Westin Lagunamar Ocean Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Westin Lagunamar Ocean Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på The Westin Lagunamar Ocean Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Westin Lagunamar Ocean Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Westin Lagunamar Ocean Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Westin Lagunamar Ocean Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.