Bilde av Westgate Vacation Villas
Bilde av Westgate Vacation Villas
Bilde av Westgate Vacation Villas
Bilde av Westgate Vacation Villas
Bilde av Westgate Vacation Villas

Adresse: Westgate Vacation Villas, 2770 Old Lake Wilson Road, Kissimmee, FL 34747, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.westgateresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Westgate Vacation Villas


Westgate Vacation Villas Resort og Spa tilbyr et utvalg av studioer, en-og to-roms fullt møblert villaer å velge mellom. Feriestedet ligger bare en kilometer fra Walt Disney World Resort, Orlando, Florida, i en del av Orlando som er kjent for sine attraksjoner, familievennlige restauranter og shoppingaktiviteter.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er glade for å rapportere at feriestedet har fjorten oppvarmede bassenger, fjorten boblebad og et barnevaskebasseng. Videre utveier aktiviteter inkluderer basketball, tennisbaner, sykkelutleie, spillrom med klassiske spill og air hockey, hestesko, lekeplass, minigolf, båtutleie og strandvolleyball.

Spise på Westgate Vacation Villas Resort og Spa tilbyr et bredt utvalg av alternativer. The Drafts Sports Bar tilbyr en daglig lunsj og middag med et utvalg av burgere, pizza og appetittvekkere samt et utvalg av utkast og flaskeøl. Andre spisemuligheter inkluderer Joe's Pizza, som serverer ferske pizzaer tilgjengelig for henting eller levering, og en Starbucks i paviljongen. Det finnes også bassengbarer som tilbyr cocktailer, øl og brus samt et mini-marked og deli, så timeshare Eiere på feriestedet kan fylle opp sine dagligvarer og vet at alt er til stede.

Westgate Vacation Villas Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barn, Basseng, Fiske, Spillerom, Dagligvarebutikk, Innsjø, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Lekeplass, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Strand (60.0 miles), Golf (4.0 miles), Medisinsk fasiliteter (2.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende)
Flyplass
Orlando International - (25 miles - 40 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Westgate Vacation Villas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westgate Vacation Villas før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westgate Vacation Villas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Westgate Vacation Villas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westgate Vacation Villas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Westgate Vacation Villas.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Westgate Vacation Villas kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.