Bilde av Westgate Towers
Bilde av Westgate Towers
Bilde av Westgate Towers
Bilde av Westgate Towers
Bilde av Westgate Towers

Adresse: 7600 West Irlo Bronson Memorial, motorvei, Kissimmee, FL 34747, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.westgateresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie ved Westgate Towers? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


For et fristed som ligger vekk fra fornøyelsesparkene, vil du bli anbefalt å vurdere timeshare Med Westgate Towers Resort i Kissimmee, Florida. Anlegget har tre oppvarmede bassenger, et spillrom, tre badestamper, og sportsutstyr ansetter som sykler og padlebåter. Du vil også nyte gratis transport til parkene, sammen med inngang til Westgate Town Center vannpark ti minutters gange unna.

Si farvel til trange, daglige hotellrom og strekk ut i din romslige villa i stedet. Ditt fullt utstyrte kjøkken vil tillate deg å spare penger ved å lage mat i hjemlig komfort. Spabadet ditt vil hjelpe deg med å slappe av på slutten av en lang dag på parkene. Og sovesofaene gir ekstra rom slik at hele familien din er komfortabelt innkvartert.

Fine restauranter er en kort kjøretur unna, eller naboen dersom du vil prøve den spennende Sizzler. Underholdning på stedet er tilgjengelig i aktivitetssenteret, og du kan gå ut til områdets eksklusive kjøpesentre. Selv om alt dette er tilgjengelig, kan du likevel bare sitte ute på din private balkong eller terrasse og slappe av. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere kan ikke vente på deg å oppdage Westgate Towers Resort.

Westgate Towers Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Bilutleie, Barnevakt, Kokemuligheter, Klesvask, Låsbar, Restaurant, Svømmebasseng, Utendørs, TV, Boblebad eller Boblebad
Resort Fasiliteter
Tre oppvarmede utendørsbassenger, tre badestamper, barnevaskebasseng, spiserestaurant (tilstøtende), treningssenter, spillrom, grillfasiliteter og picnicområde, vaskerom, høyhastighets trådløs Internett-tilgang
Nærliggende fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Underholdning, Live, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk
Flyplass
Orlando / MCO15 Miles / 24 KM
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag. Innsjekking: 4 PM-utsjekkingstid: 10 AM

Kjøper Westgate Towers timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westgate Towers før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westgate Towers, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Westgate Towers

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westgate Towers eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Westgate Towers.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Westgate Towers kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.