Bilde av Westgate Leisure Orlando
Bilde av Westgate Leisure Orlando
Bilde av Westgate Leisure Orlando
Bilde av Westgate Leisure Orlando
Bilde av Westgate Leisure Orlando

Adresse: 6950 Villa de Costa Drive, Orlando, FL 32821, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.westgateresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Westgate Leisure Orlando? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Solskinn og temaparker: Det er hva Orlando, Florida handler om, og timeshare på Westgate Leisure Resort er sikkert basert på maksimering av begge. Du trenger bare å kjøre ti til femten minutter for å finne deg selv i hjertet av spenningen med Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort og SeaWorld. Dette rolige feriestedet tilbyr derfor en flott base for dager brukt på parkene sammen med et beroligende miljø for hele familien å slappe av på slutten av dagen. Overnatting gjenspeiler dette, med sjenerøst store, fullt utstyrte leiligheter og villaer som imøtekommer alle dine feriebehov.

Å vite at alt enten er tatt vare på eller tilgjengelig, gjør at du kan få mest mulig ut av din avslappende tid unna. På stedet er det treningsrom, sportsbaner, minigolf, lekeplass for barn, griller, brannpit, mange sittegrupper og en vakker midtpunktsfontene. Nydelig landskapsarbeid bryter alt dette opp med en følelse av luksus, og feriegjester på dette feriestedet nyter en kostnadsfri, planlagt skytteltjeneste til fornøyelsesparkene. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere mener at du vil besøke Westgate Leisure Resort igjen og igjen.

Westgate Leisure Orlando Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, VCR eller DVD
Resort Fasiliteter
Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Lekeplass, Svømmebasseng - Utendørs, Boblebad Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Day Spa, Underholdning - Live, Golf, Innsjø, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Tennis
Flyplass
Orlando / MCO11 Miles / 18 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Westgate Leisure Orlando timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westgate Leisure Orlando før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westgate Leisure Orlando, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Westgate Leisure Orlando

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westgate Leisure Orlando eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Westgate Leisure Orlando.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Westgate Leisure Orlando kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.