Bilde av Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace
Bilde av Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace
Bilde av Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace
Bilde av Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace
Bilde av Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.vivaresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace


Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace er stedet å gå hvis du er ute etter det ultimate i luksus, slik at du kan bli bortskjemt og behandlet som kongelige. Det er et vell av valg når det gjelder mat, så mye at det eneste problemet er å velge hva du skal spise! EN timeshare på dette feriestedet er en fantastisk investering i fremtidens ferier, da Den Dominikanske Republikk er en vakker, rolig øy som går fra styrke til styrke. Uansett hva som foregår i ditt eget liv hjemme, vil en flukt til denne vakre havnen føle deg avslappet og forynget, klar til å møte verden.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker stranden beliggenhet av dette feriestedet, noe som betyr at fra leiligheten din til solsenger er bare et spørsmål om noen få enkle trinn. Bayahibe er det perfekte stedet for litt hvile og avslapning, men anlegget har slike fantastiske fasiliteter du må tvinge deg til å gå og utforske. Så vakker som Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Palace, ville det være synd å gå glipp av å vandre gjennom Den Dominikanske Republiks naturlige skjønnhet og forundre seg i dine fantastiske omgivelser.

Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / delvis), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Fiske, Frisør, Ridning, Klesvask, Levende underholdning, Medisinsk teknisk utstyr, Restaurant, Badstue, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Spa, Boblebad, Svømmebasseng, tennis, vannski, vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Casino (40.0 miles),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Las Americas International - (60 miles - 96 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, onsdag

Kjøper Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Viva Vacation Club @ Viva Wyndham Dominicus Palace kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.