Bilde av Villas at Regal Palms
Bilde av Villas at Regal Palms
Bilde av Villas at Regal Palms
Bilde av Villas at Regal Palms
Bilde av Villas at Regal Palms

Adresse: 2700 Sand Mine Road, Davenport, Florida, 33897, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.villasatregalpalms.com

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på Villas at Regal Palms


Bare en 15-minutters kjøretur fra Walt Disney World Resort og andre populære attraksjoner i Sentral-Florida, Villaer på Regal Palms sitter ved siden av koblingsstilen med 18 hull Highlands Reserve Golf Club. De timeshare har fire romslige planløsninger. Fasilitetene inkluderer en utendørs svømmepaviljong med oppvarmet basseng, rolig lazy river, terrasser for soling, en bar og grill på stedet, fullservice spa, helseklubb, boblebad, badstuer og damprom og forretningssenter.

Kjøpe villaer på Regal Palms timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei villaer på Regal Palms før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med villaer på Regal Palms, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Villas at Regal Palms

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge villaer på Regal Palms eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Villas at Regal Palms.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av villaer på Regal Palms kan være trygt med visshet om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.