Bilde av Vigilia Park
Bilde av Vigilia Park
Bilde av Vigilia Park
Bilde av Vigilia Park
Bilde av Vigilia Park

Adresse: Carretera Puerto Santiago 58, Puerto de Santiago
Santiago del Teide
Tenerife, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie i Vigilia Park? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Spania kan virke som det åpenbare valget for en utenlandsferie, men det er populært blant ferierende av en grunn. Innstillingen, maten, vennligheten av lokalbefolkningen: disse er alle elementene som legger til det beste alternativet for ferien.

A timeshare i Tenerife vil aldri føle seg som en chore, da det er en unik, luksuriøs setting som er nær nok til å være hjemme for korte turer, men Vigilia Park slår virkelig ut konkurransen. Sett på en ås og bare noen øyeblikk fra sjøen, vil de fullt utstyrte kjøkkenene til Vigilia Park tillate deg å lage lette måltider, akkurat det du vil ha mens du er i det tempererte klimaet i Spanias vulkanske øy.

Bilde dette: Du sitter på en balkong, innrammet av kule hvite vegger, og drikker en drink som dripper med kondens. Temperaturen er varm, men ikke for varm, solen er innbydende i stedet for uutholdelig. Utsikten er blå på blå, sjø og himmel, ikke en sky for å ødelegge effekten, den eneste andre farger svingende palmer i din perifere syn. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere tror dette er den perfekte måten å tilbringe dyrebar tid.

Vigilia Park Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Dagligvarebutikk, Klesvask, Heis, Medisinsk teknisk utstyr, Badstue, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand, Nærliggende, Båtliv, Casino (17.0 miles), Barnepass (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (23.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Restaurant i nærheten, Dykking (i nærheten) Tennis (i nærheten), Vannski (i nærheten),
Flyplass
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag

Kjøper Vigilia Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Vigilia Park før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Vigilia Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Vigilia Park

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Vigilia Park eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Vigilia Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Vigilia Park kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.