Bilde av View Talay Villas
Bilde av View Talay Villas
Bilde av View Talay Villas
Bilde av View Talay Villas
Bilde av View Talay Villas

Adresse: 404 / 5 Moo 12 Thapraya Road, Jomtien Beach, Chon Buri, 20260,
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.villaserviceonline.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på View Talay Holiday Resort


Bor i timeshare overnatting på View Talay Villas i Pattaya, Thailand er den komplette motsetningen til det normale travle bylivet. Her er det eneste som går på jakt, mye sol og god tid på stranden.

Hver dag er det en godbit, som våkner i noen av de to førti luksuriøse studioene og leilighetene med individuelle svømmebassenger. Thai-inspirert, hver enhet sport fra gulv til tak vinduer, private terrasser med solterrasse og vestlige standard bekvemmeligheter som sikrer en førsteklasses livsstil mens du er på ferie i denne fantastiske, kosmopolitiske beliggenheten. Fasiliteter som presenteres av luksuriøse rommene inkluderer importert klimaanlegg med doble vinduer, eget bad, komplett europeisk kjøkken, stue og spisestue, Wi-Fi, kabel-TV, video og stereo, safe, og rengjøring og rengjøring.

Dessuten, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt elsker atmosfæren på View Talay Villas. Frodige tropiske hager omgir leilighetene, og en rekke palmer gir deg det store felles svømmebassenget, klubbhuset, restauranten, kaffebaren og bassengbaren. Tennisbaner, golfbaner i verdensklasse, berømte restauranter og uteliv, og populære attraksjoner i området ligger også i nærheten av boligen. Sentrale Pattaya ligger kun fem minutter unna, mens stranden nås på bare ti minutter. Det er mange muligheter for soling, vannsporter og øya turer.

Kjøp Vis Talay Villas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Vis Talay Villas før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med View Talay Villas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på View Talay Villas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge View Talay Villas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med View Talay Villas.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av View Talay Villas kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.