Bilde av Torreneuva Park
Bilde av Torreneuva Park
Bilde av Torreneuva Park
Bilde av Torreneuva Park
Bilde av Torreneuva Park

Adresse: Urbanizacion Torrenueva, Carretera de Cadiz Kilometro 200, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie i Torrenueva Park


Torrenueva Park ligger på Spanias Costa del Sol, like øst for Marbella, i en region som er kjent for å ha praktfulle 320 solskinnsdager i året. Komplekset er bygget i andalusisk stil og ligger i hageanlegg. Enhetene er gruppert i blokker i typisk spansk stil. Svømmebassenget er omgitt av hager som fører ned til en egen plen og grillplass. Feriestedet gir den ideelle beliggenheten for en fredelig ferie. En bil er nødvendig.

Torreneuva Park fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Klesvask, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (1.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (1.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Live Entertainment (7.0 miles) Fasiliteter (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Snackbar (I nærheten), Tennis (Nærliggende), Vannski (1.0 miles),
Flyplass
Malaga - (22 miles - 35 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Torreneuva Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Torreneuva Park før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Torreneuva Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Torreneuva Park

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av eiendom i Torreneuva Park. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Torreneuva Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Torreneuva Park kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.