Bilde av Thurnham Hall
Bilde av Thurnham Hall
Bilde av Thurnham Hall
Bilde av Thurnham Hall
Bilde av Thurnham Hall

Adresse: Thurnham Hall, Thurnham, Lancaster, LA2 0DT, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com/thurnham-hall

Interessert i eiendommer til salgs og leie i Thurnham Hall? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ligger bare noen få miles fra den historiske byen Lancaster, England. Thurnham Hall er et 12th århundre landsted ligger på en 30 hektar eiendom. Thurnham Hall er hjemsted for 60 luksuriøse selvbetjente leiligheter, alle innredet for å matche innredningen av hallen. Leilighetene er enten funnet i selve hallen eller i spesialbygd innkvartering designet for å blande seg vakkert med eiendommen som gir det ideelle timeshare destinasjon.

Hvis du er ute etter å slappe av, finner du på stedet fritidssenteret å være godt rustet og personalet skal være høflig og vennlig. Fritidsanlegget består av et svømmebasseng, badstue, treningsstudio og garvemuligheter. Det er også fiskefasiliteter og en lekeplass tilgjengelig på stedet. Du finner ild og ekorn fritt på eiendommen mens miljøet er ganske og avslappende.

Hvis utendørsaktiviteter er til din smak, finner du Lancaster's Moorlands å være hjem til noen av de mest pittoreske landskapene i Storbritannia. Lancaster Golf Club ligger bare to miles unna. Andre nærliggende aktiviteter inkluderer scooterutleie, fotturer og sykkelstier som ligger på trafikkfrie stier. Med så mange aktiviteter å velge mellom Reise og fritid tro det vil alltid være noe å gjøre når du besøker din timeshare for hele familien.

Thurnham Hall Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, funksjonshemmede enhet, helsestudio, vaskeri, liveunderholdning, restaurant, badstue, snackbar, svømmebasseng (innendørs), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (7.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (25.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Ridning (2.0 miles) , Medisinsk utstyr (7.0 miles), Squash (3.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Flyplass
Manchester - (70 miles - 112 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Thurnham Hall timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Thurnham Hall før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Thurnham Hall, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Thurnham Hall

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Thurnham Hall eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Thurnham Hall.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Thurnham Hall kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.