Bilde av The Village at Palmetto Dunes
Bilde av The Village at Palmetto Dunes
Bilde av The Village at Palmetto Dunes
Bilde av The Village at Palmetto Dunes
Bilde av The Village at Palmetto Dunes

Adresse: 10 Trent Jones Lane, Hilton Head Island, 299287655,
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på The Village at Palmetto Dunes? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En luft av restaurering omgir landsbyen på Palmetto Dunes på Hilton Head Island, South Carolina. Fra den lyse og stilige timeshare condos til stedet og området fasiliteter, det er ingen måte du ikke vil falle inn i en katatoni av avslapning her.

Boligen ligger kun to hundre meter fra sandstranden og Dunes House Beach Club. Det er nær Atlanterhavet, og ligger kun gangavstand fra en dobbel-størrelse, 36-hulls golfbane. Også i nærheten er utmerkede restauranter, shopping, uteliv og vannaktiviteter. En gratis pendelbuss rundt Palmetto Dunes, Shelter Cove Marina og Towne Center er også tilgjengelig. Andre innendørs fasiliteter for din bekvemmelighet er et utendørsbasseng og boblebad, tennisbaner, piknikområde med grillgrill og lekeplass. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere sikre et hyggelig opphold, med alle dine bekymringer igjen langt bak.

På samme måte gir leilighetene en overflod av komfort. Hver har høye tak med takter og er badet i rikelig med naturlig lys. Fasiliteter som er felles for alle enheter inkluderer air-condition, en uttrekkbar sofa, Wi-Fi og kabel-TV med DVD-spiller, komplett kjøkken og spisestue, bad med badekar og dusj og privat uteplass. Naturskjønn utsikt fullføre atmosfæren utenfor landsbyen ved Palmetto Dunes.

Kjøpe landsbyen på Palmetto Dunes timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei landsbyen på Palmetto Dunes før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Village på Palmetto Dunes, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på The Village at Palmetto Dunes

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Village at Palmetto Dunes eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Village at Palmetto Dunes.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av landsbyen på Palmetto Dunes kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.