Bilde av The Village Holiday Club
Bilde av The Village Holiday Club
Bilde av The Village Holiday Club
Bilde av The Village Holiday Club
Bilde av The Village Holiday Club

Adresse: Koutouloufari Village Holiday Club, Alexi Minoti 4, Koutouloufari, Nomos Irakliou, 70014 Kreta, Hellas
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.koutouloufarivillage.gr

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på The Village Holiday Club


Fant på øya Kreta i Hellas. Dette nydelige RCI Gold Crown Resort kan bli funnet blant olivenlunder med flott utsikt over havet. Village Holiday Club ligger i den tradisjonelle kretiske landsbyen Koutouloufari. Reise og fritid Gruppe Tro Koutouloufarito være en populær landsby blant turister med mange strender attraksjoner og severdigheter. Koutoufari har en tradisjonell følelse av det og er kjent for sine smale asfalterte gater og tradisjonelle steinhus med buede døråpninger og drue vintreet dekket gårdsplasser.

Village Holiday Club hevder å tilby en autentisk kretensisk opplevelse til gjester og timeshare eiere likt med utviklingen bor i tråd med omgivelsene har blitt bygget med en kretisk arkitektur stil. Boligen på feriestedet er bygd i grupperte grupper av småhus for å ligne nabolag. Village Holiday Club har selv gått i arbeidet med å gjenopprette steinhus på stedet og vært omfattet av feriestedet.

De som er interessert i å kjøpe timeshare på Village Holiday Club finner du overnatting i en rekke fullt møblerte ettromsleiligheter og studioleiligheter i tillegg til tradisjonelle hus med utsikt til hagen, bassenget og havet. Overnatting som tilbys, har nok plass til plass til opptil seks personer, og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert individuelt kontrollert klimaanlegg, hårføner, satellitt-TV, DVD-spiller, telefon med direkte forbindelse og fullt utstyrt kjøkken eller kjøkkenkrok blant andre. Fullstendig informasjon om boligen finnes her..

The Village Holiday Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Nærliggende, Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Klesvask (I nærheten), Medisinsk teknisk utstyr i nærheten, Dykking i nærheten, Vannski i nærheten, Vindsurfing
Flyplass
Iraklion - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøper Village Holiday Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Village Holiday Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Village Holiday Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på The Village Holiday Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Village Holiday Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Village Holiday Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Village Holiday Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.