Bilde av St Georges Club
Bilde av St Georges Club
Bilde av St Georges Club
Bilde av St Georges Club
Bilde av St Georges Club

Adresse: Rose Hill, postboks GE 92, St. George, Bermuda,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.stgeorgesclub.bm

Interessert i eiendommer til salgs og leie på The St. George's Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Bermuda kan være beryktet for sin fryktede trekant, men vi vet at i St George's Club vil du bare ha lykke til. Dette timeshare Feriestedet ligger perfekt til i St George's, som er turismens hovedstad på øya.

Det er fantastiske restauranter bare noen øyeblikk fra feriestedet, men maten som tilbys på Griffin's Bistro og Blackbeard's Hideout, som begge tilbyr en blanding av lokale og internasjonale retter, er høyt rost. På kveldene når et lett måltid er mest ønskelig, er det mulig å piske opp noe for å møte dine ønsker i hytteens kjøkken. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker at det er mulig å gjøre dette og å sitte på en balkong eller uteplass og se på utsikten.

Vakre strender er navnet på spillet i Bermuda, og St George's Club ligger bare noen få minutters gange fra en rekke av dem. Achilles 'Bay, St. Catherine's Beach og Tobacco Bay er gode valg for noen svømming eller snorkling, hvor du kan oppdage fargerike tropiske fisk. Det er også en skyttelbuss fra feriestedet til disse strendene; ideelt for dem med nedsatt mobilitet, eller som bare foretrekker å spare energi i varmen. Vi elsker dette feriestedet, og vi vet at du vil også!

St Georges Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Golf, Dagligvarebutikk, Helseklubb, Klesvask, Heis, Restaurant, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Fiske (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (10.0 miles), Live Underholdning (1.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Snackbar (Nærliggende), Spa (1.0 miles), Vannski (1.0 miles),
Flyplass
Bermuda - (3 miles - 4 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper St Georges Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei St Georges Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med St Georges Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på St Georges Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge St Georges Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med St Georges Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av St Georges Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.