Bilde av The Riviera Resort and Spa
Bilde av The Riviera Resort and Spa
Bilde av The Riviera Resort and Spa
Bilde av The Riviera Resort and Spa
Bilde av The Riviera Resort and Spa

Adresse: Marfa, Lo Mellieha, MALTA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på The Riviera Resort and Spa? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Riviera Hotel & Spa ligger i det nordlige Malta, i et av de best bevarte områdene med utsikt over den naturskjønne Marfa-bukten. Sett i den idylliske middelhavsatmosfæren, slapp av med uberørt utsikt over øyene Gozo og Comino.

timeshare eiere på Riviera Hotel & Spa har tilgang til et bredt spekter av fasiliteter, inkludert et innendørs sjøvannsbasseng, fullservice Thalasso Spa Center og to utendørs sjøvannsbassenger. et bredt utvalg av terapi- og skjønnhetsbehandlinger er tilgjengelig på Elysium Spa.

De Riviera Hotel & Spa tilbyr et bredt utvalg av restauranter i verdensklasse samt barer for sine verdsatte gjester.

Riviera Resort og Spa-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Noen enheter), Teppe (Noen enheter), Kjøkken (Noen enheter, Ingen / Full),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnepass, Barnebasseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Live underholdning, Medisinske fasiliteter, Restaurant, Badstue, Dykking, Snackbar, Spa, Squash, Svømmebasseng (innendørs), Telefon, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Casino (6.0 miles), Golf (12.0 miles), Ridning (2.0 miles), Shoppingområde (3.0 miles), Tennis (6.0 miles), Vannski (i nærheten), Vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Malta International - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøpe The Riviera Resort and Spa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Riviera Resort and Spa før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Riviera Resort and Spa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på The Riviera Resort and Spa

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen til Riviera Resort and Spa. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med The Riviera Resort and Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke The Riviera Resort and Spa kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.