Bilde av The Regency Club Tenerife
Bilde av The Regency Club Tenerife
Bilde av The Regency Club Tenerife
Bilde av The Regency Club Tenerife
Bilde av The Regency Club Tenerife

Adresse: The Regency Club Tenerife, Calle Cataluña 2, Urbanización Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.regencyresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Regency Club Tenerife


Bare fem minutter fra Playa de las Americas på Tenerife, Spania, Er hvor du finner timeshare På Regency Club Tenerife. Dette livlige og luksuriøse feriestedet har rikelig med solstråle i en forhøyet posisjon som vender ut mot Torviscas og det glitrende havet utenfor. Anlegget består av nitti leiligheter som varierer i størrelse fra studio til to-roms enheter, og alle er innredet til en designer standard med full kjøkken, havutsikt, og balkonger eller terrasser for din fornøyelse. Sol deg på bassengterrassen mellom dips i bassenget, og nyt de daglige tilbudene som serveres ved bassengbaren og restaurantene på stedet. Hvis du vil holde deg mer aktiv, kan du besøke squashbanen eller treningsstudioet for litt feriefitness.

Barn vil elske ikke bare barneklubben og nattlig underholdning, men også nærhet til Octopus Water Park, hvor de får uendelig moro på vannsklier og til og med se delfiner. Denne eiendommen kommer under paraplyen av Regency Resorts, som skal feire sitt trettende år med å tilby Tenerife helligdager, og det er lett å se hvorfor. For garantert moro hvert år, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere timeshare Med Regency Club Tenerife.

Regency Club Tenerife Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Dagligvarebutikk, Klesvask, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (8.0 miles), Medisinsk utstyr (1.0 miles), Dykking (1.0 miles) , Shoppingområde (1.0 miles), tennis (i nærheten), vannski (1.0 miles), vindsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, tirsdag

Kjøper Regency Club Tenerife timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Regency Club Tenerife før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Regency Club Tenerife, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på The Regency Club Tenerife

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Regency Club Tenerife eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Regency Club Tenerife.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Regency Club Tenerife kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.