Bilde av The Lakelands
Bilde av The Lakelands
Bilde av The Lakelands
Bilde av The Lakelands
Bilde av The Lakelands

Adresse: Lower Gale, Ambleside, Cumbria, A22 OBD, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: the-lakelands.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på The Lakelands? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


At Lakelands din drøm om å eie en timeshare i hjertet av Lake District kan bli en realitet.

Å eie et feriehus er en drøm for mange, men ofte skjemmes det av engasjementet, forhåndskostnadene og bekymringen for det løpende vedlikeholdet av eiendommen.

Ferieeierskap ved Lakelands gir deg muligheten til å eie en vakker leilighet, som ligger på et UNESCOs verdensarvliste, bare for det antall uker du ønsker å besøke. Resten av året eies leiligheten av likesinnede feriegjester som deler kostnadene ved vedlikehold av leiligheten og fasilitetene på stedet.

Lakelands tar seg av alt vedlikehold av leiligheten og feriestedet, slik at du kan ankomme med full tillit til at leiligheten din vil være fullt forberedt for deg av deres vennlige team på stedet. Du kan begynne å nyte ferien fra det øyeblikket du ankommer.

Som eier på Lakelands gir det deg muligheten til å få tilgang til leiligheter rundt om i verden med bytteselskaper 7Across og Intervall International.

The Lakelands-kalender 2017-2025

Kjøpe The Lakelands timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Lakelands før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Lakelands, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på The Lakelands

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Lakelands eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online-annonsering i forsøk på å selge timeshare med The Lakelands.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Lakelands kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.