Bilde av The Colonies at Williamsburg
Bilde av The Colonies at Williamsburg
Bilde av The Colonies at Williamsburg
Bilde av The Colonies at Williamsburg
Bilde av The Colonies at Williamsburg

Adresse: 5380 Olde Towne Road, Williamsburg, VA 23188, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.vacationvillageresorts.com/colonies_williamsburg/index.html

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på The Colonies at Williamsburg? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Koloniene i Williamsburg ligger i historiske Virginia, the timeshare feriestedet ligger ved siden av sjømatrestauranter og uttakshopping. Koloniene ligger også i nærheten av spenningen i temaparken, koloniala eventyr og områder av maritim historie. Fasiliteter på feriestedet inkluderer et oppvarmet innendørs og utendørs svømmebasseng (interaktive vannfunksjoner), utendørs boblebad, piknikbord og grillgriller, tennisbaner og et treningssenter. De romslige to-og fire-roms suitene har spisesal er designet for maksimal komfort. Fullt utstyrt kjøkken, stue og spisestue områder i hver suite er integrert for underholdende. Suites møter amerikanere med funksjonshemmede lov krav.

For ytterligere informasjon vennligst se Ferieby Nettsted

Koloniene i Williamsburg Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Individuell stue og spisestue i alle suiter, Keramisk fliser og teppebelagte gulv i oppholdsrom, fullt utstyrt kjøkken utstyrt med granitt benkeplater, rustfritt stål apparater inkludert komfyr, oppvaskmaskin, full størrelse kjøleskap med ismaskin, mikrobølgeovn, drypp kaffetrakter, blender og brødrister, peis på rommet, TV i stuen og soverom, DVD-spiller, Wi-Fi
Resort Fasiliteter
Oppvarmet innendørsbasseng, Utendørs basseng med utallige vannfunksjoner, Utendørs badestamp, Grillgrill og piknikbord, Lekeplass, Tennisbaner, Arcade / spillerom, Familierom med storskjerm-TV, treningssenter, forretningssenter
Nærliggende fasiliteter
Fornøyelsesparker, Shopping, Fornøyelsespark, Parker / dyreparker, Naturområder, Kulturelle steder, Kino / Kino, Vannpark, Vinprodusenter, Historiske områder
Flyplass
Newport News / Williamsburg International 18.7 miles
Sjekk inn / ut
16: 00 søndag, fredag, lørdag

Kjøper koloniene ved Williamsburg timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei koloniene i Williamsburg før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Colonies at Williamsburg hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på koloniene ved Williamsburg

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Colonies på Williamsburg eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Colonies at Williamsburg.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av koloniene i Williamsburg kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.