Bilde av The Blue Marlin
Bilde av The Blue Marlin
Bilde av The Blue Marlin
Bilde av The Blue Marlin
Bilde av The Blue Marlin

Adresse: 180 Scott Road, PO Box 24, Scottburgh, 4180, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.bluemarlin.co.za

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på The Blue Marlin? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


The Blue Marlin har en historie som strekker seg over seksti år og folk har gjort minner her i flere tiår.

Plasseringen er alt på dette timeshare, Med havet på dørstokken, blir det ikke mye bedre på The Blue Marlin Hotel. Plasseringen er alt, sett langs den pittoreske KwaZulu Natal South Coast som er bare 45 minutter fra Durban. Feriestedet er perfekt plassert på toppen av den sjarmerende kystbyen Scott, hvor du kan undersøke den spektakulære surfingen.

Blue Marlin tilbyr 122-rom og utsøkt havutsikt i sin moderne 3-standardinnkvartering. Det finnes en rekke fasiliteter, og hvert rom er komfortabelt, moderne og variert i fasiliteter i henhold til dine behov, fra utendørsbassenget med utsikt over surfen til fyrtestauranten som serverer velsmakende godbiter.

The Blue Marlin har også gjennomgått en fullstendig oppussing som tilbyr rimelig, moderne innkvartering med samme hjerte og sjel fra yesteryear.

Blue Marlin Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (noen enheter), telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Klesvask, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (76.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk anlegg (3.0 miles), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash
Flyplass
Louis Botha / Durban - (19 miles - 30 km)
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Kjøp av Blue Marlin timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Blue Marlin før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Blue Marlin, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på The Blue Marlin

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Blue Marlin eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med The Blue Marlin.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Blue Marlin kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.