Bilde av The Bay Club på Waikoloa Beach Resort
Bilde av The Bay Club på Waikoloa Beach Resort
Bilde av The Bay Club på Waikoloa Beach Resort
Bilde av The Bay Club på Waikoloa Beach Resort
Bilde av The Bay Club på Waikoloa Beach Resort

Adresse: 69-450 Waikoloa Beach Drive, Waikoloa, Hawaii, HI, 96738, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: bayclub.hgvc.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på The Bay Club på Waikoloa Beach Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Leter etter timeshare in Hawaii, USA? Se ikke lenger enn til The Bay Club på Waikoloa Beach Resort. Ligger på Big Island og en del av Hilton Grand Vacations Club-porteføljen, er feriestedet omgitt av eldgamle vulkaner, men klarer likevel å tilby panoramautsikt. Dette idylliske stedet har en avslappende atmosfære, førsteklasses rekreasjonsfasiliteter og luksuriøs innkvartering. Villaer med XNUMX soverom venter på fester på opptil seks personer på dette pittoreske tilfluktsstedet på øya, dekorert rundt et tema med uformell eleganse med en tropisk vri. Gjester på dette feriestedet har tilgang til fasilitetene på stedet på nabolandet Kohala Suites, som inkluderer svømmebasseng med bassengbar og et boblebad som er vel verdt et besøk.

Fasiliteter på stedet på feriestedet inkluderer et oppvarmet svømmebasseng og tilhørende bassengbar, områder for grilling og piknik, og det er til og med en gratis skyttelbuss på feriestedet. For nær tilgang til The Kings' Shops og The Queens' MarketPlace finnes det ingen bedre beliggenhet. Du kan til og med ta en helikoptertur for å være vitne til all prakten til Big Island - feriemulighetene er uendelige i dette fantastiske reisemålet. Til timeshare det er vel verdt reisen, Reise og fritid Gruppe presentere The Bay Club på Waikoloa Beach Resort.

The Bay Club på Waikoloa Beach Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Vaskeri (Alle Enheter), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel enheter),
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, Handikapenhet, Heis/Heis, Lekeplass, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (18.0 miles), strand (i nærheten), båtliv (i nærheten), fiske (i nærheten), golf (i nærheten), ridning (5.0 miles), live underholdning (i nærheten), medisinske fasiliteter (i nærheten), restaurant (i nærheten) , Badstue (i nærheten), Dykking (i nærheten), Shoppingområde (i nærheten), Vannski (20.0 miles), Vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Keahole-Kona International - (18 miles - 28 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag, fredag, lørdag, søndag

Kjøper The Bay Club på Waikoloa Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Bay Club på Waikoloa Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med The Bay Club på Waikoloa Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på The Bay Club på Waikoloa Beach Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Bay Club på Waikoloa Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med The Bay Club på Waikoloa Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke The Bay Club på Waikoloa Beach Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.