Bilde av Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort
Bilde av Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort
Bilde av Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort
Bilde av Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort
Bilde av Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort

Adresse: 55 Sun Ridge Circle, Sedona, 863517389,
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Den vanlige verden forsvinner med et enkelt blikk på landskapet til Diamond Resorts The Ridge på Sedona Golf Resort i Arizona, USA. De rike fargene og røde fjellformasjonene til denne ørkenoasen er rett og slett utenomjordiske. Legg til det de endeløse fargetonene til den nærliggende Painted Desert, den eldgamle appellen til Petrified Forest og den imponerende Grand Canyon og Colorado River, og det er ingen måte du får en kjedelig, banebrytende timeshare ferie!

Midt i all denne naturlige skjønnheten, Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere er sikre på at du hjelpeløst vil glede deg over den romslige boligen din. Hver har en dronning og sovesofa, komplett bad, sovesofa, kabel-TV og DVD-spiller, Wi-Fi, spisebord, delvis kjøkken, uteplass og oppvarming, klimaanlegg og takvifte.

Fasiliteter i feriestedstil gir også mer glede for hvert opphold. Det er flere bassenger med boblebad, massasjer og dampbadstuer, og et treningssenter på Diamond Resorts The Ridge on Sedona Golf Resort. Grill- og piknikområder og gassgriller er også tilgjengelig. Hvis du vil begi deg ut, er det en tilstøtende 18-hulls golfbane, eller enda bedre, utforske Oak Creek Canyon mens du går på fottur eller ombord på en like spennende jeep-tur.

Kjøper Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Sunterra Ridge på Sedona Golf Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.